Noul partid pe care îl va înfiinţa Tăriceanu se va numi Partidului Reformator Liberal

Noul partid pe care îl va înfiinţa Tăriceanu se va numi Partidului Reformator Liberal

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu a declarat, la Antena 3, că USL trebuie să continue, că va anunţa joi înfiinţarea unei noi formaţiuni liberale, care se va numi Partidul Reformator Liberal.

  • Tăriceanu: "Îl voi învinge pe Antonescu la prezidenţiale. Voi face o nouă formaţiune politică care se va numi Partidul Reformator Liberal "

"Mâine (joi - n.r.) anunţ decizia de înfiinţare a unei noi formaţiuni politice liberale, care va aduna oameni de valoare, nu doar nemulţumiţi din PNL, dar vreau oameni tineri, bine pregătiţi, cu competenţă, cu care să dăm un nou suflu USL. În acest sens, putem să ne gândim şi la candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Sunt convins de pe acum că îl voi învinge pe Crin Antonescu", a spus Tăriceanu.

  • Crin Antonescu: E posibil ca Tăriceanu să ia din electorat, dar prezidenţiale nu se tranşează doar într-un singur tur

Pe de altă parte, Tăriceanu a mărturisit că este interesat să candideze la Preşedinţie şi şi-a exprimat convingerea că îl va învinge la prezidenţiale pe Crin Antonescu.

Tăriceanu a explicat că Antonescu este un "alter ego" al lui Băsescu, pentru că le-a spus liberalilor marţi în Delegaţia Permanentă că va ajunge preşedintele României şi va pune el un premier liberal, procedând similar lui Băsescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, răspunzând unei întrebări, că proiectul său pentru finalul unui eventual mandat de preşedinte al ţării ar fi unul de unitate a românilor în jurul obiectivului ca România să fie a şaptea putere economică din UE.

El a precizat că este conştient că e un proiect ambiţios, dar onsideră că nu imposibil de realizat.

"Aş vrea un proiect care să fie proiectul de unitate naţională a românilor în jurul unui obiectiv. (…) Nu e prima dată când o spun, dar eu sunt perseverent, sunt Capricorn. Vreau şi sper să apuc să văd România a şaptea putere economică a Europei, un vis care este perfect realizabil, dar în jurul căruia trebuie să ne unim cu toţii forţele, un proiect de unitate naţională, un proiect de ambiţie, pentru că nu am face decât să punem în acord potenţialul României, în termen de suprafaţă geografică, de populaţie, cu ceea ce ar însemna proba capacităţilor noastre în termeni de performanţă economică", a mai spus Tăriceanu. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Ponta va deveni istorie după noiembrie 2014
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Ultima Cuvîntare a lui Victor Ponta pe post de Nicolae Ceaușescu al USL
  • Rusia a mobilizat nave şi trupe speciale pentru o intervenţie în Crimeea

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
  • MISTERIOASA Indila, noua revelaţie a muzicii. Se spune că vocea ei îţi rămâne în minte CA UN DROG / VIDEO
  • Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc