Interlopii României se lasă arestaţi la nuntă. Adi Minune e naşul mare. VEZI ce vârstă are mireasa

Interlopii României se lasă arestaţi la nuntă. Adi Minune e naşul mare. VEZI ce vârstă are mireasa

UPDATE. Un mafiot din alaiul de nuntă a fost arestat direct din stradă. Se numeşte Diţescu şi era căutat prin Interpol pentru escrocherii în Germania. SRI filmează toată nunta. Cosmos Tănase, "Prinţul ţiganilor", cum se autointitulează, îşi însoară fiul. Dimineaţă a ieşit scandal pentru că preoţii au refuzat să oficieze cununia religioasă deoarece mireasa are doar 15 ani. Rămâi pe EVZ pentru detalii în timp real

Poliţia a sesizat Protecţia Copilului pentru că mireasa are sub 16 ani. Familiile spun că e doar o "petrecere privată" Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi a primit o sesizare de la Poliţie cum că astăzi la Iaşi are loc respectiva nuntă, la care mireasa este minoră. "Legea prevede clar că se poate da o autorizaţie de căsătorie, o dispensă, numai în cazul în care fata a împlinit 16 ani. Şi, numai după ce se face o anchetă socială, fata trece un examen psihologic, se discută cu părinţii acesteia. Or, în cazul nostru de acum, fata are 15 ani şi 6 luni, deci nu se pune problema să se poată căsători civil"; a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al direcţiei. Acesta susţine că asistentele sociale au mers azi la locuinţa tinerei. "Rudele au declarat că nu se face nicio nuntă, ci e doar o petrecere privată", a completat Bantaş. 

Totuşi, pe fir poate intra şi poliţia pentru infracţiunea de relaţii sexuale cu o minoră, dacă există informaţii că între cei doi tineri a existat contact fizic. Jurnaliştii au fost ameninţaţi de interlopii din alaiul de nuntă. Echipa PRO TV a fost avertizată de un nuntaş: "Bag cuţitul în voi dacă ne mai filmaţi". Poliţia, în alertă la nunta lui Cosmos. Filtre la intrarea în Iaşi. A apărut şi Nuţu Cămătaru Nunta din clanul Tănase i-a alertat şi pe poliţiştii ieşeni. Încă de la primele ore ale dimineţii, aceştia au organizat filtre la principalele trei porţi de intrare în oraş: prin Bucium, CUG şi Păcurari. Un poliţist care a dorit să-şi păstreze anonimatul a declarat că au fost legitimaţi majoritatea interlopilor veniţi din Brăila, Bucureşti şi Craiova pentru ca oamenii legii să ştie exact cu cine au de-a face. La ora 10.00, prin filtrul poliţiei din CUG a trecut Nuţu Cămătaru. Pe lista invitaţilor, la loc de cinste, au fost plasaţi şi membrii temutului clan Corduneanu din Iaşi. Imediat după prânz, la cele două locuinţe, a mirelui şi miresei, au început petrecerile. În curtea miresei au cântat Dan Bursuc şi Sorinel Copilul de Aur, iar la mire maneliştii Florin Salam şi naşul Adi Minune. Acesta din urmă a venit dimineaţă la Iaşi, cu bolidul său, un Ferrari. Deşi locuinţele celor doi miri se află în centrul Iaşului, lângă Mitropolie, la câteva sute de metri una de cealaltă, deplasarea nuntaşilor de la o petrecere la alta s-a realizat cu două limuzine special închiriate pentru acest eveniment.  Scandal: preoţii refuză să oficieze Toată floarea cea vestită a interlopilor din România s-a adunat astăzi la Iaşi. Cosmos, capul clanului Tănase, îşi însoară fiul, pe Aleodor (19 ani). Naşul cuplului va fi celebrul manelist, Adi Minune.

Problemele s-au ţinut scai de alaiul de nuntaşi încă de dimineaţă. Pe de o parte, naşul Adi Minune a fost chemat la o secţie de poliţie din Iaşi pentru a oferi amănunte despre furtul unei şampanii de la o benzinărie din Iaşi, pe care Minune ar fi luat-o, dar n-ar fi plătit-o. Evenimentul s-a petrecut la începutul acestui an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe de altă parte, preoţii de la biserica "Sf. Nicolae Domnesc" nu vor mai oficia căsătoria dintre Aleodor Tănase şi iubita acestuia, Simeria.

Mai mult, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului din Iaşi ar fi primit o înştiinţare potrivit căreia mireasa, Simeria, ar avea doar 15 ani şi 6 luni. Din aceasta cauză nu poate avea loc nici cununia civilă. Totuşi se pare că petrecerea de nuntă, la care au fost invitate aproximativ 600 de persoane din întreaga ţară, va avea loc în seara aceasta la Centrul Providenţa din cartierul CUG. COSMOS A TRECUT GERMANIA PRIN FOC ŞI SABIE "Prinţul ţiganilor", în Germania la 16 aniCel mai controversat membru al familiei este Cosmos Tănase, fiul cel mare care a fost supranumit "Prinţul ţiganilor". Acesta a plecat în Germania pe când avea doar 16 ani, fiind "printre primii ţigani", aşa cum a declarat pentru un ziar din Brăila. Din Germania, Cosmos a adus maşini de zeci de mii de mărci, aparatură şi bani cât să-i ajungă pentru "7 vieţi". Activitatea sa a intrat în atenţia anchetatorilor germani, iar presa de acolo relata despre copiii români obligaţi să cerşească sau să fure pentru el. Minorii au povestit nemţilor cum Cosmos Tanase îi supunea la torturi groaznice dacă nu erau "productivi", iar unii erau vânduţi ca nişte sclavi altor "proprietari" de copii. Închis în Spania

Dat afară din Germania, Cosmos a devenit cunoscut şi în România. În vara anului 2002, acesta a fost dat în urmărire generală într-un dosar instrumentat la Galaţi, acolo unde era acuzat de lipsire de libertate, fiind implicat în răpirea unui ţigan care avea o datorie de 200.000 de dolari la cămătarii ieşeni.

Astfel, în Germania, România şi Spania (unde a pus pe picioare o reţea de trafic de carne vie), pe numele său au fost instrumentate mai multe dosare, cu acuzaţii din cele mai grave: trafic de persoane, furturi, cerşetorie. Din banii câştigaţi, Cosmos şi-a luat mai multe proprietăţi imobiliare în Iaşi, iar în 2005, după cum a notat presa locală, şi-a achiziţionat o maşină Hummer a cărui preţ a fost estimat atunci la 100.000 de dolari.

La mijlocul anilor 2000, Cosmos Tănase a fost încarcerat într-o închisoare din Spania. În noiembrie 2009, când a murit tatăl său, Cosmos a primit învoire pentru câteva zile pentru a asista la funeralii. Între timp şi-a ispăşit pedeapsa şi a revenit în Iaşi. Citiţi şi:

  • Nunta mileniului între două clanuri de ţigani. Mireasa are doar 14 ani
  • Alai de Ferrari şi Bentley la o nuntă de copii romi. Rochia miresei: 10.000 de euro
  • Ginerică de clasa I: are diplomă de merit şi nevastă din vecini