O bancă poloneză s-a lansat în România: Comision zero la retragere de la ATM, oriunde in lume, în 2015

O bancă poloneză s-a lansat în România: Comision zero la retragere de la ATM, oriunde in lume, în 2015

Idea::Bank, parte a grupului financiar polonez Getin Holding, s-a lansat astăzi în România, a anunțat companie. Banca nu percepe comision pentru retragerea de numerar de la orice ATM din ţară şi din străinatate, oriunde în lume, în 2015.

 

Oferta este valabilă până la final de an și se aplică cardurilor de debit idea::foto cu condiția virării lunare pe card a salariului de minimum 1.500 de lei sau a plății la comercianți de minimum 700 lei/lună.

De asemenea, banca solicită un singur document pentru acordarea creditului de nevoi personale Idea::selfie, respectiv actul de identitate (fără adeverința de venit) pentru solicitanții salariați care obțin venituri standard.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru depozitele constituie pe o perioadă mai mare de 6 luni, indiferent de valuta aleasă, banca oferă o dobândă dublă în ultima lună.

Banca are 296 de angajați, 42.000 de clienți și 35 de sucursale, (5 construite în spiritul noului concept de business: Afi  Cotroceni, SMB, Moşilor şi Pipera). Activele sunt în valoare de un milliard de lei.