Editura Evenimentul si Capital

O CARTE POŞTALĂ a parcurs 20 de kilometri în 90 de ani

Acest pensionar francez a primit o vedere adresată mătuşii sale în urmă cu 90 de ani. Scrisoare fusese expediată dintr-o localitate aflată la 20 de km distanţă de destinatar.
Autor: | | 0 Comentarii | 832 Vizualizari

Distanţa între localitatea de unde s-a expediat până la cea de destinaţie este de numai 20 de km.

Cartea poştală nu s-a pierdut, ea doar a întârziat. Un cetăţean francez a fost surprins când a găsit în cutia sa poştală o vedere adresată mătuşii sale, care murise de 60 de ani.
Apoi a întrebat la Poştă şi a aflat că nu se întâmplase nimic deosebit. Pur şi simplu o vedere fusese adusă la destinaţie.
Această întâmplare, fără ptrecedent, a declanşat o investigaţie.

Nepotul, în vârstă de 70 de ani la primirea acestei vederi a reconstiuit condiţiile în care ea a fost expediată. Pentru că vederea înfăţişează o clădire din localitatea Angoulême, construită în anul 1927, nepotul-destinatar a datat ziua expedierii scrisorii înaintea acestui an. În rest multe detalii ar putea inspira scriitorii. Între timp, pe firul deceniilor, ortografia numelui familiei respective s-a modificat. Data la care vederea a plecat de la poştă este  chiar 20 noiembrie 2014, ceea ce înseamnă că ea a stat pe undeva cam 90 de ani.
Alte articole din categoria: Social

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro