O imagine ŞOCANTĂ! Cum arătau cinci SOLDAŢI australieni, după ce au fost eliberaţi dintr-un LAGĂR JAPONEZ, în 1945

O imagine ŞOCANTĂ! Cum arătau cinci SOLDAŢI australieni, după ce au fost eliberaţi dintr-un LAGĂR JAPONEZ, în 1945

Cinci foşti prizonieri australieni au fost fotografiaţi la scurt timp după ce au fost eliberaţi din prizonierat de armata japoneză, în 1945.

  MOARTE SIGURĂ! 25 de ARME-CHEIE ale SUA care pot transforma RUSIA în PRAF şi PULBERE | GALERIE FOTO

 

Cei cinci soldaţi erau dornici să citească ştiri din ţara lor, după ce au devenit liberi şi au scăpat de un regim de detenţie care le-au lăsat pe trupuri urme şocante.

Ne puteți urmări și pe Google News

Australienii au fost închişi în lagărul pentru prizonieri de război Changi. Prizonierii erau folosiţi pentru muncă forţată, iar cei închişi erau obligaţi să lucreze în porturi, unde încărcau vapoarele cu muniţie şi armament. În plus, prizonierii erau obligaţi să cureţe şi canalele de scurgere distruse de bombardamentele din Singapore.

Pe măsură ce războiul din Pacific se apropia de final, hrana prizonierilor a fost raţionalizată drastic. Cu toate acestea, nu doar prizonierii de război au fost afectaţi de raţionalizarea hranei, ci şi soldaţii japonezi, din cauza problemelor din ce în ce mai grave legate de aprovizionarea cu alimente a unor regiuni.

Spre exemplu, soldaţii japonezi din Noua Guinee mureau, efectiv, de foame, iar militarii au recurs chiar şi la canibalism, conform rarehistoricalphotos.com.

Cei cinci soldaţi australieni din GALERIA FOTO de mai sus citeau numărul din 5 septembrie 1945 al publicaţiei „Daily Express”, care titra pe prima pagină: „A 30-a zi în Hiroshima. Cei care au supravieţuit au început să moară, victime ale Ciumei Atomice”.

  Un MONSTRU s-a născut la CERNOBÎL. Cum arată BESTIA CRIMINALĂ care UCIDE în 300 de secunde | GALERIE FOTO