Oamenii cu COARNE, misterul care ÎNGROZEŞTE lumea de peste 500 de ani / Galerie Foto şi VIDEO

Oamenii cu COARNE, misterul care ÎNGROZEŞTE lumea de peste 500 de ani / Galerie Foto şi VIDEO

Primul caz documentat datează din anul 1.500. Însă aceste persoane există şi în zilele noastre...

Click aici pentru Galeria Foto Iar verdictul medicilor care au documentat cazurile este departe de a fi liniştitor. Cornele apar în general la bărbaţi după 55 de ani şi la femei, după 65. Potrivit specialiştilor, coarnele pot apărea oriunde pe corp. Potrivit zimbio.com, sunt un fel de tumori, care pot fi îndepărtate chirurgical şi se numesc "coarne cutanate". Se mai spune că, în general, aceste protuberanţe apar la oamenii în vârstă, care s-au expus la soare perioade îndelungate.

Cu ajutorul laserului

Spre exemplu, chinezoaicei Zhang Ruifang, în vâstă de 105 ani, din provincia Henan, i-a crescut în frunte un corn asemănător celui de la capre. Potrivit medicilor, protuberanţa apărută pe fruntea femeii ar putea fi un corn cutanat, format din keratina compactată. În 2006, un bătrân de 88 de ani a atras atenţia presei după ce i-a apărut un mic corn pe partea dreaptă a capului. Acesta a precizat că apariţia a survenit în urma unei mici lovituri la cap. Doctorii i-au îndepărtat chirurgical acest corn. Un poliţist retras din India trăieşte de 20 de ani cu multiple coarne pe ceafă. S-a născut normal, n-a avut probleme de sănătate, dar după pensionare au început să-i crească coarnele. În 2008, unu corn a căzut, momentan cele cinci rămase dându-i mari bătăi de cap dar şi dureri. Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de oameni care se confruntă cu această problemă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi s-au efectuat numeroase cercetări, până în prezent nimeni nu poate spune care este adevăratul motiv al acestei boli. „Tot ceea ce se poate face pentru tratarea acestei boli ciudate este tăierea cornului cu ajutorul laserului. Straniu sau nu, au existat cazuri când coarnele au crescut la loc după ce au fost tăiate”, spun unii dintre specialişti. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Cine a răsturnat regimul Ianukovici? Nu cumva chiar Moscova?
  • CAZUL PIATRA NEAMŢ. Bande de copii terorizează oraşul, iar poliţia doarme cu legea în mână
  • Gâdea şi Badea, Dom’ Profesor vă pregăteşte ceva

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Fete PENIBILE în cluburi. Distracţia s-a transformat într-un spectacol jenant | GALERIE FOTO
  • ÎNAINTE ŞI DUPĂ. Cum ar arăta filmele dacă nu ar exista efectele speciale | GALERIE FOTO
  • Fără număr? Câtă BERE trebuie să bea zilnic bărbaţii şi femeile

<iframe src="//www.youtube.com/embed/mCMWRu_fL44" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>