Opel lansează cel mai rapid model din istorie

Opel lansează cel mai rapid model din istorie

Opel va dezvălui un model surpriză, super-sport, la a 84-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva (6 - 16 martie).

Studiul urmează tradiția conceptului Astra OPC X-treme prezentat în 2002. Atunci, ca și acum, o mașină reală de curse şi-a găsit drumul de pe circuit pe drumurile publice.

În timp ce modelul OPC X-treme roșu de acum 12 ani a rămas un specimen singular, noul EXTREME, în culorile motorsport tipice Opel, va fi baza pentru o serie limitată care va intra în producţie.

OPC EXTREME va fi cel mai rapid Astra ce poate circula pe drumurile publice construit vreodată, consecvent motto-ului Opel Performance Center, “OPC. Pasiune pură”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Opel Astra OPC Extreme este un derivat direct al modelului Astra OPC Cup prezent în Nürburgring Endurance Championship (VLN) - și este legal pentru drumurile publice!

Componentele de carbon de calitate ridicată reduc greutatea în comparație cu varianta Astra OPC 280 CP lansată în 2012. O structură de siguranță integrată, scaune de curse și centurile de siguranță în șase puncte înseamnă că Extreme vine echipat pentru pista de curse.

Coupe-ul sport OPC EXTREME dispune de tehnologie de curse fără compromisuri, dar poate fi utilizat pe drumurile publice - inclusiv pentru un ocol ocazional la Nürburgring Nordschleife.

Acolo s-a născut ideea pentru Astra OPC extreme, la Opel Performance Center, ce se află chiar lângă pista legendară.

Fie ca este vorba Corsa OPC, Astra OPC sau Insignia OPC - toate vedetele sportive Opel trebuie să parcurgă cu succes teste extinse şi un program de anduranţă solicitant de 10.000 km în cele mai dificile condiții pe Nordschleife.