Patru români acuzaţi de viol în Italia, arestaţi în România

Patru români acuzaţi de viol în Italia, arestaţi în România

Vârsta acestora este între 17 şi 26 de ani, fiecare dintre ei cu antecedente penale. Cei patru au fugit în România, pentru a se ascunde de poliţia italiană.

Viorel Grancea (de 20 de ani, zis “Americanu”, fratele său, Ilie Grancea (de 24 de ani, zis “Cristian”), Marinica Cristea (de 26 de ani, zis şi “Pintea” sau “Cieco”) şi, cel mai tânăr, G.C., de 17 ani, poreclit “Grafian” se află acum în custodia autorităţilor.

Acum cinci săptămâni ai au agresat sexual o ospătăriţă de 27 de ani, în timp ce prietenul acesteia de 29 de ani, cofetar, a fost bătut şi obligat să privească în timp ce logodnica sa era violată de cei patru, relatează publicaţia "Cronaca Qui".

Arestaţi în Bucureşti şi Buzău

Ne puteți urmări și pe Google News

Primele bănuieli ale Echipei Mobile din Milano au căzut asupra unui grup de romi care trăia într-o tabără de nomazi din apropiere. Cei patru au fugit în România, la o zi de la producerea violului, după ce au văzut în ziare că principalii bănuiţi sunt din tabăra în care locuiau. Au sperat că odată plecaţi din Italia li se va pierde urma.

Însă unuia dintre ei, lui Marinică Cristea, i-a fost descoperită amprenta în maşina victimelor, iar altul a folosit cartela de telefon a italianului, în repetate rânduri, şi au putut fi interceptaţi şi localizaţi.

Împreună cu poliţia română şi Interpolul a fost organizată o operaţiune de arestare a celor patru. Primul reţinut a fost minorul G.C. , iar la scurt timp au fost reţinuţi şi ceilalţi suspecţi, doi dintre ei la Bucureşti şi ultimul la Buzău. Până în prezent, niciunul dintre ei nu şi-a recunoscut vina.