Pepino face revoluție în PNL | Aegeri parlamentare 2016

Pepino face revoluție în PNL | Aegeri parlamentare 2016

Vechiul liberal Pepino Iordănescu a decis să demisioneze din PNL. Principala sa nemulțumire este legată de lista candidaților din județul Teleorman

Secretarul general al PNL Alexandria, Pepino Iordănescu, și-a anunțat hotărârea pe contul personal de Facebook. „Am decis să demisionez din PNL, nemulțumit fiind de direcția în care se îndreaptă acum organizația județeană”, a scris el. Postarea sa a strâns 220 de reacții, dintre care opt colegi s-au arătat șocați, patru triști, o persoană a râs și alta a adorat-o. Iordănescu acuză că lista candidaților PNL Teleorman pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie nu a trecut prin Biroul Permanent Local. El a declarat, pentru EVZ, că nu se simte reprezentant de candidații PNL și că lista nu a fost aprobată de Biroul Permanent Local. Sesizările sale nu au fost luate în considerare de Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman. El a adăugatcă nu va face pasul spre un alt partid, deși a avut destule oferte în acest sens.

Blat PNL-PSD în Teleorman

Mara Calista, fosta consilieră a premierului Dacian Cioloș, deschide lista PNL Teleorman pentru Camera Deputaților. Bucureșteanca în vârstă de 28 de ani a fost mult timp consiliera parlamentară a președintei PNL, Alina Gorghiu. Mutarea Marei Calista la Teleorman i-a nemulțumit pe mulți din organizație, care suspectează un blat electoral cu PSD. „Atunci când nu-ți iei oamenii pe care te bazezi în campania anti-PSD și îi izolezi, nu poți să te gândești decât la un blat”, au spus surse liberale pentru EVZ.

Ne puteți urmări și pe Google News

Refuzat în BEJ

Surse liberale au precizat pentru EVZ că Pepino Iordănescu a fost nemulțumit și de refuzul lui Eugen Pîrvulescu de a-l nominaliza din partea PNL în Biroul Electoral Județean. În locul său a fost ales avocatul Octavian Julea, care nu a fost implicat direct și nu a contribuit în campania PNL nici la alegerile prezidențiale și nici la cele locale.

Alți liberali nemulțumiți

Pepino Iordănescu nu este singurul om în dezacord cu impunerea unor oameni în teritoriu de către conducerea PNL. Totuși, el este primul care demisionează la scurt timp după startul campaniei electorale. Un alt liberal care este foc și pară pentru că nu se mai regășește pe liste este Radu Carp, șeful PNL Sector 4. Alți liberali importanți care nu au mai fost cooptați pe locuri eligibile sunt: Sulfina Barbu, Mariana Câmpeanu, Puiu Haşotti, Gheorghe Ialomiţeanu, Mircea Toader şi Andreea Paul