Deputatul Calimente a fost TAXAT DUR după ce a spus că TRAGEDIA din Apuseni ”nu a fost așa de mare”

Deputatul Calimente a fost TAXAT DUR după ce a spus că TRAGEDIA din Apuseni ”nu a fost așa de mare”

Declaraţia deputatului PNL Mihăiţă Calimente, că tragedia din Apuseni "nu a fost aşa mare", deoarece a "văzut altele grave" şi că "s-a provocat prea mare isterie", a stârnit indignarea oamenilor. Cei peste 90.000 de românii care au spus "Respect Aura Ion!", i-au transmis deputatului că după o asemenea afirmaţie nu numai că ar trebui să îţi prezinte demisia, ci ar fi cazul să îşi consulte serios conştiinţa deoarece se pare că şi-a pierdut umanitatea. Zeci de mii de mesaje reclamă în continuare pedepsirea celor vinovaţi pentru moartea tinerei.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion: Povestea Aurei Ion, voluntară într-o misiune medicală, a emoţionat întreaga Românie. Zeci de mii de români simpli au luat atitudine și au transmis mesaje de compasiune și de susținere pentru familia sublocotenentului Aura Ion. Aproape 26.000 de persoane au văzut, pe Facebook, declarația deputatului liberal Mihăiță Calimente și aproape 400 au comentat în ton foarte dur afirmațiile acestuia.

EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion! Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI Pe Facebook a fost creată o pagină intitulată “Respect Aura Ion”, care a primit apoape 90.000 de like-uri. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe această pagini.

"Ceea ce s-a întâmplat a fost un accident, o tragedie care s-a mai întâmplat. Nu e vina liberalilor. S-a făcut o isterie, eu am am mai văzut astfel de accidente şi nu s-a creat o astfel isterie", a declarat Mihăiţă Calimente, vineri, în emisiunea "Evenimentul Zilei". Cei care urmăresc știrile despre acest caz, pe pagina Respect, Aura Ion! l-au criticat in termeni extrem de duri pe parlamentarul liberal, pentru afirmația făcută. "Pentru Dl. Calimente......tragedia altora, e un fleac!!!" Comentând declaraţia parlamentarului PNL, Denes Suto constată că "pentru Dl. Calimente......tragedia altora, e un fleac!!!", iar Furtuna Costel îi transmite o serie de întrebări "Ce-aţi fi vrut?...să moară toţi? ...numai aşa era o tragedie?...Ceva este în neregulă cu ce purtaţi pe umeri domnule Calimente! Ce părere or avea coetnicii dumneavoastră machedoni de aşa gândire? Le stricaţi renumele".  

  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii

Ilariana Mk: I-au murit neuronii....... Cocut Victor Petru: O tragedie,rămâne o tragedie indiferent de numărul de victime. Acest domn, nu gândeşte!Este mult prea infatuat.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant

Daniela Tudoreanu: Tragic nu este ca s-a prabusit avionul. Tragedia consta in faptul ca niste idioti incompetenti au abramburit actiunile de gasire si salvare. Tragedia este ca in posturile acestea foarte importante se afla niste persoane nepregatite si tragic este ca sunt comandati de niste nulitati, condusi de un guvern ZERO. Degeaba domnul Iovan a incercat sa ii salveze pe toti si sa se salveze, ca au fost lasati in suferinta si au si murit Aura si domnul Iovan, de aceasta nepasare. Ar trebui sa fie o lectie pentru noi toti: ''Omul sfinteste locul'', deci in orice activitate desfasori , sa te implici si sa te pregatesti astfel incit sa incerci sa fi foarte bun. Asa cum saraca Aura incerca sa acumuleze cat mai multe cunostiinte pentru a ajuta oamenii, asa cum faceau si mai fac ceilalti participanti la tragedie.Draga domnule parlamentar, tragedia poporului roman este ca existati si ca nu sunteti unicul parlamentar cu atata nepasare.

Adela Lupu: Tragedia din Apuseni nu era asa mare daca erau in avion unii ca el!!!

Marina Georgiana Mogoș: Fara cuvinte....nu pot sa cred ca un om poate spune asa ceva!

Darius Darky: Sincer????? Nu ma mai surprinde nimik,in tara aceasta mitocania si indiferenta a atins cote maxime...

  • ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Tatăl studentei care a murit: "Sunt sfâşiat de durere"

Cristina Rebedeu: Lipsit de suflet !Declaratie rusinoasa si penibila.

Birsan Constantin: Nu ati observat ? Orice "chestiune" care le evidentiaza incompetenta sau interesul propriu "muncesc" pana la epuizare pentru a o anihila si ati demonstra ca "altul" este adevarul - cel spus de ei.

Elvis Popescu: Demisia ba ordinarule! Romeo Ilie: Daca ar fi om ar gandi altfel ....dezgustator...pacat ca e roman ..

Dekers Ramon: Tragedie mai mare ca cea din Apuseni,e ca suntem condusi de oameni incompetenti,fara bun simt,fara scrupule,atenti numai sa-si umfle burtile si conturile de pe urma naivilor... Dorina Iftinca: De acord, cred ca despre asta vorbeste acest nesimtit, unul din cei multi care cu nerusinare ne rad in nas chiar si cand ne mor copiii, parintii..., cred ca inconstient simte ca nerusinarea lor e mai tragica decat Tragedia din Apuseni !!

  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG

Anca Maria: La ce ma pot astepta de la niste oameni care dorm toata ziua la sedinta,si se gandesc doar la ei...Evident ca nu a fost grav pentru acest ``domn`` ,nu i-a murit o ruda apropiata.Cei doi oameni care au murit,s-au stins datorita acestui gen de oameni,care nu dau doi bani pe noi.

Dicomes Romania: Un nenorocit , pentru care noi nu suntem decat contribuabili . Nu trebuie sa uitam nici de alti doi nemernici care au sfidat poporul , Stroe : regret ca sa intamplat in mandatul meu !!!!!. Tovarasul general de la IGSU : la munte nu e ca la campie !!!! . Numai trebuie sa permitem , ca astfel de nemernici sa mai fie in fruntea tarii . Nicoleta Alexe: Un dobitoc....daca ii murea lui copilul, poate, ca o percepea ca atare!!!!

Ion Ion Ionut: Nu va mai impacientati ei sunt cei pe care i-ati votat asa ca asumati-va responsablitatea celor afirmate de indivizi ca acesta si Radu Stroe.. Ne meritam soarta pentru alegerile facute..insa poate numai asa ne vom trezi la realitate..

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

Cocut Victor Petru: Un om fara minte!Daca avea asa ceva,nu spunea asemenea vorbe.Eu zic ca este un mameluc infatuat.

Eugen Martin: Cum se da voie unui cretin sa dea declaratii? Trimis in munti sa stea vreo 3 zile, sa vada cum e! Ionut Bogdan Ulmeanu: Cã este un cretin si un idiot, nu stiu cine este dar dc era el in acel avion acum poate nu mai avea curajul sa vorbeasca. Oricum cu totii ( de parlamentari vorbesc) sunt facuti din acelasi aluat. Oricum cat am sta cu toti sa ne spunem parerea despre nenorociti astia nu se va schimba nimic. Rusine .... Ciobîcă Ovidiu Asta e un descreierat imputit, mereu apare in presa cu declaratii de genul asta.Ar trebui eutanasiat.

Laura Iancu: Daca era copill tau, sora ta, tatal tau????tot asa gandeai canalie??? d'asta am ajuns unde am ajuns..ca suntem condusi de monstrii!!! precum dobitocul asta!!!

Mariana Tălpeanu: Degradarea umană dusă la extrem...nu poate fi numit om... Ban Radu: S-a provocat prea mare isterie? din cauza ca voi acea adunatura de handicapati care conduceti Romania nu ati fost in stare sa gasiti un avion in munti si ati lasat sa moara INGHETATI niste oameni...nu a fost grav?......probabil totul a fost intentionat si atunci se explica de ce spune-ti ca nu a fost grav avand doi in loc de sapte morti cum probabil era planul...cat CINISM la niste gunoaie...ati lasat un copil mic fara tata, niste parinti fara una din fetele lor dragi, niste frati indurerati care si-a pierdut sora si o tara care a fost intr-o mare de lacrimi...ganditi-va putin, probabil aveti si voi copii cei care conduceti acesta tara...toate acestea se pot intoarce intr-o zi asupra voastra si atunci s-a vedeti isterie adevarata...Dumnezeu o s-a va bata intr-o zi pe toti asa dupa fapta si gandul fiecaruia

Anicuta Baciu: Sa le fie rusine.

Dana Puscasu: Daca murea copilul tau sau cineva din familia ta tot asa gandeai?!?!????? Asa e ca nu???? Dormi in continuare stimabile si lasa-ne!!!!!

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:

  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei