Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”

Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”

Aproape 90.000 de români s-au solidarizat pe rețele sociale, pentru a-i aduce un omagiu tinerei studente care și-a pierdut viața în accidentul aviatic produs în Munții Apuseni. Zeci de mii de mesaje reclamă în continuare pedepsirea celor vinovaţi pentru moartea tinerei. Cei care au comentat spun că e revoltător modul în care a murit Aura, iar incompentenţa autorităţilor este strigătoare la cer.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion: Povestea Aurei Ion, voluntară într-o misiune medicală, a emoţionat întreaga Românie. Zeci de mii de români simpli au luat atitudine și au transmis mesaje de compasiune și de susținere pentru familia sublocotenentului Aura Ion. EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion! Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI

Pe Facebook a fost creată o pagină intitulată “Respect Aura Ion”, care a primit apoape 90.000 de like-uri. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe această pagini. "LAȘITĂȚILOR ROMÂNE NU LE PASĂ CÂTUȘI DE PUȚIN DE NICI UN CETĂȚEAN ROMÂN"

Comentând faptul că "autorităţile au sunat familia ca să vadă dacă există informaţii noi”, nu să ofere veşti familiei şi să anunţe că Aura a murit, Tazmanian DeMoon a scris: Aș, pe naiba! Că doar nu-i nimeni atât de idiot să se pună într-o umbră mai mult decât penibilă. Probabil au sunat, JIGODIILE, ca să ia pulsul evenimentelor, să tragă de limbă, să afle ce se mai întâmplă, ce se dorește, ce se intenționează sau care e starea de spirit. Cine crede că „autorităților” le pasă cumva de membrii familiei Ion se înșeală. „Autoritățile”... pardon, cred c-o să schimb acest termen cu „Lașitățile”. Ei bine, lașitățile române sunt preocupate exclusiv în mușamalizarea acestei imense RUȘINI NAȚIONALE, și protejarea, cu orice preț, a avantajelor oligarhice pe care le-au dobândit nemeritat. Să fie literă de lege următoarele: „LAȘITĂȚILOR ROMÂNE NU LE PASĂ CÂTUȘI DE PUȚIN DE NICI UN CETĂȚEAN ROMÂN!” PUNKT!

Ovidiu Cocieru: Vinovati sunt cei care trebuiau sa coordoneze operatiunea de salvare. Poate mai important, vinovati sunt cei carora trebuia sa le pese ca sunt oameni care mor in munti, in loc sa ciocneasca paharele intr-un restaurant.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Un milion de oameni pe străzile Capitalei, sacadând, cu obstinaţie, un singur cuvânt: COMPETENŢĂ."

  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG

Sandu Ioan Iulian: Romania este sufocata de INCOMPETENTA ! Toate institutiile sunt CAPUSATE de lingaii de partid INCOPETENTI. Acestia ne duc in picaj de 24 de ani. PANA CAND !?Competenta este ultimul criteriu dupa care este numit un director de institutie, pentru ca sunt numiti nu angajati prin concurs dupa COMPETENTA ! Suntem un neam de lasi, fricosi, ignoranti, prosti!? PANA CAND LASAM ACESTE HIENE/NAPARCI SA SECATUIASCA SI SA BATJOCOREASCA NEAMUL NOSTRU? FARA O REVOLUTIE VOM TRAI CA SCALVII... TREZITIVA ROMANI ! E o prostie imensa sa afirmam ca nu avem cu cine atata timp cat nu s-a incercat acest lucru. Asta este impresia pe care infractorii de la putere vor sa o lase si se pare ca le reuseste. Intr-o institutie privata, postul unui director incompetent este foarte rapid scos la concurs. In privat cum de se gasesc oameni competenti? Partidele numesc directori incompetenti tocmai pentru a putea fi usor santajati si manipulati. ACEASTA SITUATIE TREBUIE SA INCETEZE SI NOI SUNTEM DIRECT RASPUNZATORI IN A SCHIMBA SITUATIA.

Savel Racu: Bai fratilor voi nu vedeti ca Ponta da druma la criminali din puskrie acum vrea sa deconspire secretele statului vrea sa treak STS-ul la interne apoi urmeaza SRI. SIE si restul seruiciilor pentru a avea putere deplina eu nu spun k Base e bun da sa ne fereasca Dumnezeu sa castige USL europarlamentarele si prezidentialele atunc ne vom ruga sa iasa mortii din mormant si sa intram noi de vii.

Liliana Anailil: Autoritatile....mizerabili.Rusine sa le fie .Este un Dumnezeu care plateste...sa nu uitam ca au copii.

  • ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Tatăl studentei care a murit: "Sunt sfâşiat de durere"

Luminita Hodea: Noi suntem vinovati fiindca le permitem si-i tinem in spinare pe acesti paraziti.....suntem lasi

Tazmanian DeMoon: „N-avem puteri şi chip de-acum Să mai trăim cerşind mereu, Că prea ne schingiuiesc cum vreu Stăpâni luaţi din drum! Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, Să vrem noi sânge, nu pământ! Când nu vom mai putea răbda, Când foamea ne va răscula, Hristoşi să fiţi, NU VEȚI SCĂPA NICI ÎN MORMÂNT!” RĂZEȘI, LA ARME!

Cojocaru Liliana: Tara aceasta , conducerea ei, noi toți am ajuns la mare nesimțire. Asta a arătat moatea ei. Dar luați aminte -fiecare om are un destin, o naștere și o moarte. Meseria pe care, prin destin ea a ales-o este cea a eroilor. Iar eroii mor pentru țara lor. Noi trebuie să luăm măsuri cu noi, cu cei care ne conduc. Noi cei rămași trebuie să facem asta. Ideea este că noi vrem ca alții să se îndrepte. Dar fiecare trebuie să facă ce este bine și să pretindă de la conducători să ne apere și să nu admitem să ne distrugă.

  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant

Maria Popa: SA SPERAM CA CEI IN MASURA VOR FACE LUMINA IN ACEST CAZ DEOARECE DE LA GUVERN NU PRIMIM DECIT MINCIUNI SI NEPASARE ptr. ROMANI

Trotea Ionut: Doctorul Ianceu le a si comunicat locatia.Langa localitatea Horia, spre Belis la aproximativ jumatatea distantei.Si incompetentii nici asa nu au fost in stare sa I localizeze.Ce mai putem spune.Acesti nemernici trebuiesc trasi la raspundere in cel mai scurt timp.Nu este posibil asa ceva.

  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii

Daniela Teodorescu: Victor Ponta, pentru ca nu a coordonat institutiile abilitate sa intervina si nu a centralizat TOATE informatiile.

Avram Saran: autoritatile incompetente cu oameni numiti politic in posturi de raspundere dar fara raspundere...

Marius Russo: Lipsa coordonarii, multi incompetenti pusi politici, premiati la lipitul afiselor... descentralizare fara a pune in loc niste responsabilitati clare... dezorganizare la toate nivelele..

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:

  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei