Peste două tone de carne de oaie ajunsă în stare de putrefacție au fost găsite într-un abator părăsit

Autor: | | 1 Comentarii | 167 Vizualizari

Abatorul se află într-un cartier din Codlea, iar mirosul devenise insuportabil pentru locuitorii din zonă

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Brașov s-au confruntat astăzi cu o situație rar întâlnită. Ei au fost sesizați de locuitorii unui cartier din Codlea, care reclamau faptul că dinspre abatorul situat între blocuri vine un miros de cadavru aflat în descompunere,imposibil de suportat.  Inspectorii DSV au ajuns la abator și au descoperit peste două tone de carne de oaie în stare avansată de degradare, atât de avansată încât deveniseră o mâzgă urât mirositoare.

În interiorul abatorului abandonat temperatura era de 30 de grade Celsius, iar carnea era depozitată în saci de plastic.

Abatorul aparține unui turc cu domiciliul în Constanța și este specializat în sacrificări de oi și capre.Autorizația de funcționare a expirat în luna martie 2016, când abatorul a și fost sigilat. Din acea zi, proprietarul turc a dispărut și nimeni nu a mai putut lua legătura cu el. Între timp, oile sacrificate și depozitate în clădire s-au descompus. Locatarii din zonă nu au mai rezistat și au anunțat autoritățile.

Directorul DSV Brașov, dr. Dorin Enache a luat legătura cu o firmă din oraș specializată în incinerarea cadavrelor de animale, care a ridicat leșurile, urmând ca până vineri clădirea în care acestea au fost găsite să fie igienizată.

„Depozitul reprezenta o adevărată bombă biologică”, a declarat dr Dorin Enache.




Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi