Plin de TRISTEŢE. Mesajul TULBURĂTOR al lui Ştefan Bănică în legătură cu Adrian Iovan şi Aura Ion

Plin de TRISTEŢE. Mesajul TULBURĂTOR al lui Ştefan Bănică în legătură cu Adrian Iovan şi Aura Ion

Accidentul aviatic din Apuseni, în urma căruia au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion a indignat opinia publică din România după ce fost dezvaluită incompetenţa autorităţilor care ar fi trebuit să coordoneze operaţiunile de salvare.

Şi în lumea artistică au apărut diverse reacţii cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Spre exemplu Ştefan Bănică a postat un mesaj dur, plin de amărăciune şi tristeţe, unde le-a transmis condoleanţe rudelor şi apropiaţilor victimelor acestei tragedii.

"Condoleanţe familiilor celor care au murit cu zile în accidentul aviatic din Apuseni, din cauza faptului că nici una dintre instituţiile abilitate ale statului nu a putut sa-şi asume operaţiunea de salvare în timp util. Iar asta s-a întâmplat în condiţiile în care există toată tehnologia necesară. Dumnezeu să-i odihnească în pace pe Adrian Iovan şi Aura Ion!", a scris artistul.

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

Ne puteți urmări și pe Google News
În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion!

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei