PNL și-a depus listele pentru alegerile europarlamentare

PNL și-a depus listele pentru alegerile europarlamentare

Partidul Național Liberal și-a depus astăzi, la Biroul Electoral Central, listele pentru alegerile europarlamentare, având peste 1,2 milioane de semnături.

"Depunem această candidatură cu speranţa unei reprezentări demne în Europa. Cu speranţa că viitorul Parlament European şi în cadrul acesteia şi candidaţii noştri vor reuşi să păstreze ideea Europei unite, că vom avea schimbări în bine şi că România va juca un rol demn şi din ce în ce mai important. Toată această campanie ne-o dorim focusată pe teme europene, opţiuni europeen şi nu pe nesfârşitele noastre poemici din interior", a declarat Crin Antonescu. VEZI AICI LISTA COMPLETĂ CU CANDIDAȚII PNL LA EUROPARLAMENTARE

Acesta a reiterat faptul că PNL îşi propune un scor de 25% şi că există un semn încurajator dat de numărul de semnături adunate.

"Avem un target pentru rezultatele acestor alegeri, undeva la 25%, sigur că depinde de prezenţa care se va înregistra. Dacă vom avea un număr de voturi comparabil sau mai mare decât numărul de semnături, atunci această ţintă poate fi atinsă. Faptul că, din cât vedem până acum, PNL a strâns cel mai mare număr de semnături, chiar mai mare decât PSD şi celelalte două forţe aliate, este un semn încurajator", a mai spus şeful PNL.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebat dacă va semna pentru o candidatură independentă a lui Mircea Diaconu, Antonescu a negat posibilitatea unui astfel de gest.