PNȚCD merge cu liste proprii la europarlamentare și își propune să obțină 5%

PNȚCD merge cu liste proprii la europarlamentare și își propune să obțină 5%

PNŢCD va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare, a anunţat preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu, la finalul şedinţei Comitetului Naţional de Conducere.

Liderul PNŢCD a arătat că a făcut tot ce a fost posibil ca liderii partidelor de dreapta să aibă liste comune, dar fără succes.

"Am făcut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a găsi o soluţie de coaliţie a dreptei pentru alegerile europarlamentare şi alegerile prezidenţiale şi acest lucru nu s-a reuşit. În ultimul an, PNŢCD a solicitat permanent liderilor partidelor de dreapta să avem un dialog şi să gândim o formulă care să se opună USL-ului, stângii socialiste, fost comuniste, dar nu s-a reuşit acest lucru din cauza orgoliilor şi calculelor electorale meschine pe care unii lideri le-au făcut şi continuă să le facă", a afirmat Pavelescu.

Potrivit lui, PNŢCD ar putea obţine 5% din voturi la alegerile din luna mai. "PNŢCD s-a pregătit din timp să meargă singur la alegerile europarlamentare şi suntem azi într-o situaţie foarte bună la nivel naţional şi avem certitudinea că PNŢCD va depăşi 5% la alegerile europarlamentare, pentru că e singurul partid care nu a făcut compromisuri şi nu i-a trădat pe români", a spus Pavelescu. CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Colegiu Director la PDL. Democrat-liberalii tot NU s-au înțeles pe lista pentru PE