Ponta, despre legea privind finanţarea partidelor: Vom avea o lege a partidelor politice la cel mai înalt standard european de transparenţă

Autor: | | 3 Comentarii | 90 Vizualizari

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, că în România va exista o lege a finanţării partidelor politice la cel mai înalt standard de transparenţă, iar noua lege va respecta toate standardele europene în ceea ce priveşte, în special, finanţarea campaniilor electorale.

"În Comisia specială referitoare la legea finanţării partidelor politice, au fost preluate observaţiile Ministerului Justiţiei şi ale grupului GRECO (Grupul statelor împotriva corupţiei - n.r.). Sunt convins că vom avea o lege de finanţare a partidelor politice la cel mai înalt standard european de transparenţă, lucru care va face ca, în viitor, finanţarea, în special a campaniilor electorale, să respecte toate standardele europene. Toate observaţiile de la Ministerul Justiţiei au fost integrate de către comisie şi e un lucru foarte bun", a spus Ponta, la începutul şedinţei săptămânale de Guvern.
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi