Ponta i-a dat Papei Francisc un coș cu produse bio și un tricou de la Hagi

Ponta i-a dat Papei Francisc un coș cu produse bio și un tricou de la Hagi

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit astăzi cu Papa Francisc, căruia i-a dăruit un tricou al lui Gheorghe Hagi şi un coş cu produse bio.

"Am venit cu trei cadouri. Unul era de la Patriarh, o icoană, al doilea era de la noi, o inspiraţie după gestul preşedintelui Braziliei care a dus un tricou al lui Pele. Noi îl avem pe Pele al nostru, pe Hagi, şi un cadou pe care îl duc tuturor celor cu care mă întâlnesc, şefi de stat şi de guvern. (...) Un coş cu produse bio, pentru că eu cred că România trebuie să se mândrească şi trebuie să-şi promoveze această bogăţie pe care o avem", a spus Ponta, la Roma, transmite Agrepres.

Premierul a precizat că, la rândul său, a primit cadouri de la Papa Francisc, atât pentru el, cât şi pentru fiul său, a cărui zi de naştere este sâmbătă.

"Am primit şi eu şi membrii delegaţiei o medalie care să ne aducă aminte de acest moment şi am mai primit un cadou special pentru că i-am spus Sanctităţii Sale că astăzi este ziua băiatului meu şi am primit o mică icoană care sper să îl păstreze sănătos şi fericit cât mai mulţi ani de acum încolo", a declarat primul-ministru.

Ne puteți urmări și pe Google News

El a arătat că întâlnirea cu Papa Francisc a fost "un moment extrem de emoţionant" şi i-a transmis Sanctităţii Sale un mesaj de prietenie.