Ghiță Ciobanul l-a LUAT PESTE PICIOR pe Ponta într-un mod umilitor. Cum a răspuns celor supărați că s-a pozat cu premierul

Ghiță Ciobanul l-a LUAT PESTE PICIOR pe Ponta într-un mod umilitor. Cum a răspuns celor supărați că s-a pozat cu premierul

După ce a primit reproșuri pe Facebook pentru că s-a fotografiat cu Victor Ponta și cu familia acestuia, Ghiță Ciobanul le-a răspuns celor care l-au amenințat că nu vor mai fi prieteni.

Acesta a reacționat printr-un comentariu postat sub poza buclucașă, făcută pe 29 decembrie. "Dragi pretini care v-ați supărat pe mine, io nu fac politică, la mine vine multă lume și am poarta deschisă tuturor. Fac poze cu toate oile, dapăi cu oamenii :)) îmi pare rău că sunteti năcăjiți pe mine vă astept pă toți la Jina!", scrie el.

  • EDITORIAL: Victor Ponta, un bufon la curtea Regelui

Premierul nu prea a avut baftă la fotografii la finalul lui 2013. El s-a fotografiat cu Ghiță Ciobanul pentru a atenua gafa publicării, pe pagina sa de Facebook, a unei fotografii alături de Regele Mihai, cu care se sugera că Ponta a luat masa, în a treia zi de Crăciun. După câteva ore, însă, pe Facebook a fost postată o dezmințire în care se preciza că fotografia cu Regele nu s-a realizat cu ocazia mesei de la Săvârşin, ci de ziua fostului suveran și că postarea acesteia a fost o eroare a echipei lui Ponta. De fapt, premierul s-a întâlnit doar cu principesa Margareta și cu soțul acesteia.

CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Victor Ponta s-a fotografiat cu Ghiță Ciobanul. "Chiar e Ghiță în poză! Și dacă iau masa cu el nu se supără Crin!"
  • La trei ore după ce a anunţat, pe Facebook, că a luat masa cu Regele Mihai, Ponta a dezminţit informaţia