Ponta, răspuns ACID pentru Iohannis: "Merge ca surda în horă. Eu n-am nevoie de mandat să vorbesc cu alţi premieri. Dacă restul îşi închid graniţele, n-o să rămânem noi cu toţi refugiaţii"

Victor Ponta (FOTO: Nicu Dîrîdiac)
Autor: | | 51 Comentarii | 5852 Vizualizari

Premierul Victor Ponta i-a răspuns preşedintelui Klaus Iohannis şi fostului şef de stat Traian Băsescu în privinţa “mandatului” pe care acesta ar fi trebuit să îl aibă atunci când a confirmat spusele premierului bulgar, potrivit cărora, dacă alte ţări europene îşi vor închide graniţele pentru refugiaţi, România va face la fel.

Ponta a declarat că Iohannis a căzut în capcana întinsă de Traian Băsescu, declarând că premierul nu a avut un mandat în poziţia pe care a exprimat-o privind comportamentul României faţă de criza refugiaţilor.

“Participăm la efortul european, dacă toţi îşi închid graniţele, nu o să fim de acord ca toţi refugiaţii să rămână în Serbia, Bulgaria şi România. Ar fi incorect să fim o zonă de buffer a Europei. Să ştie toţi cetăţenii că am luat măsuri pe plan naţional (...)  Problema nu e ce spune Iohannis, problema e că nu face nimic. Dumneavoastră ştiţi ce a făcut ieri la Bruxelles? Că restul miniştrilor spun că merge la Bruxelles ca surda în horă. Merge, tace din gură, se întoarce, tace din gură. Treaba mea ca premier e ca măsurile să fie cunoscute”, a declarat Ponta.

"Mandat să ce? Să mă întâlnesc cu ceilalţi prim-miniştri? Păi ce, sunt viceprimar la Sibiu să-i cer mandat? Mă întâlnesc cu ceilalţi prim-miniştri când cred eu că e bine, mai ales că mă întâlnesc pentru binele României. Restul ... cred că domnul Iohannis habar n-are ce am vorbit noi la Sofia şi e păcat pentru că totuşi e cetăţean al României şi ar trebui să se informeze înainte", a adăugat Ponta. 
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...