Premierul s-a întâlnit cu Mariana Câmpeanu și aceasta s-a decis să nu demisioneze. Ponta: Câmpeanu a avut un accident vascular

Premierul s-a întâlnit cu Mariana Câmpeanu și aceasta s-a decis să nu demisioneze. Ponta: Câmpeanu a avut un accident vascular

Premierul Victor Ponta a declarat agenției Mediafax că s-a întâlnit în această dimineață cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, pentru o discuție în urma căreia aceasta a decis să nu demisioneze din postul de ministru.

Ulterior, după BPN al PSD, Victor Ponta a afirmat că Mariana Câmpeanu a suferit sâmbătă un accident vascular, după acuzațiile care au fost vehiculate la adresa sa în ultima vreme. Cu toate acestea, Mariana Câmpeanu a mers duminică, la Hunedoara, alături de președintele PNL Crin Antonescu pentru a participa la alegerile din PNL Hunedoara. Mariana Câmpeanu s-a prezentat luni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), unde a fost evaluată şi consultată. "Doamna ministru Mariana Câmpeanu s-a prezentat în jurul orei 10.30 la Unitatea de Primiri a spitalului. Dânsa a fost evaluată, consultată şi a părăsit unitatea medicală la ora 12.00", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al SUUB, dr. Leonard Grecescu. Mariana Câmpeanu s-ar fi simţit rău şi în cursul zilelor trecute, însă a preferat să nu meargă la spital în timpul weekendului, însă agravarea situaţiei ei a dus la transportarea ei de urgenţă la spital. "Mi-a spus că a făcut sâmbătă un accident vascular", a declarat prim-ministrul Victor Ponta referindu-se la discuţia pe care a avut-o cu Câmpeanu în cursul dimineţii de luni. Potrivit unor surse din USL, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ar urma să părăsească PNL pentru a intra în PSD. În schimb, Marianei Câmpeanu i s-a promis că va rămâne ministru al Muncii după ruperea USL.

"Va fi decizia ei, cert e că PSD-ul ar vrea asta, le convine să-i dezbine, să mute miza, să ia un ministru relativ iubit de pensionari", a declarat un lider al USL, pentru EvZ. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, săptămâna trecută, că a purtat o discuţie cu ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, care a vehiculat ipoteza demisiei sale din funcţie, iar el i-a sugerat că ar putea fi o variantă bună. "Am avut o întâlnire cu doamna Câmpeanu la dorinţa dumneaei şi sigur că şi eu doream să o văd. M-a întrebat în această situaţie ce să facă. Este o situaţie complicată şi în plan uman, este un om aflat în dificultate, este o discuţie întreagă de natură birocratică, legală, realitatea este că în familia domniei sale există o dramă: soţul este foarte bolnav, nu ştiu dacă este invaliditate de gradul I sau ce grad este acolo, este foarte bolnav, în orice caz un om sub apăsarea extraordinară a campaniei şi aşa mai departe. Şi în discuţiile pe care le-am avut domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei. Eu i-am spus foarte sincer că, din punctul meu de vedere, poate că această variantă ar fi cea mai bună, o conferinţă de presă în care să prezinte încă o dată varianta domniei sale asupra faptelor şi să spună toate lucrurile pe care în două rânduri la acest minister le-a făcut, foarte multe lucruri bune", a spus Antonescu.   Ministrul PNL al Muncii, Mariana Câmpeanu (65 de ani), a rămas ieri fără replică la dezvăluirea jurnalistică potrivit căreia soţul ei, Iulian, a primit în condiţii dubioase pensie de invaliditate şi indemnizaţie de însoţitor.  Iulian Câmpeanu a fost fi lmat la nunţi, când se plimba sau când îşi lua nepoţelul de la grădiniţă. Intr-o filmare recentă, făcută de site-ul investigatiimedia. ro, el nu pare să aibă vreo problemă de sănătate şi, cu atât mai puţin, să aibă nevoie de o altă persoană care să îl însoţească.

Ne puteți urmări și pe Google News