Ponta se plânge de „talibanii care umplu media cu manipulări și dezinformări”. Vezi REACŢIA DURĂ a lui Ion Cristoiu

Ponta se plânge de „talibanii care umplu media cu manipulări și dezinformări”. Vezi REACŢIA DURĂ a lui Ion Cristoiu

Premierul Victor Ponta scrie, pe pagina sa de Facebook, că, în timp ce se muncește non-stop pentru protejarea populației de efectele viscolului, „talibanii” încearcă să-l protejeze pe șeful STS, Marcel Opriș.

„Toate instituțiile din subordinea Guvernului - mobilizate, la datorie, pentru că vremea rea continuă și azi. Mulțumim tuturor celor care ajută în acest efort! Păcat că, în timp ce se muncește non-stop pentru protejarea oamenilor de efectele viscolului, sunt mulți talibani care au dat drumul la mașinărie pentru protecția lui Opriș în fruntea STS! De ieri dimineață aceștia au o singură grijă: să umple media de manipulări și dezinformări, pentru ca lumea să uite că STS nu și-a făcut treaba!”, a scris premierul Victor Ponta.  Ieri, jurnalistul Robert Turcescu a relatat că, luni seara, în orele în care se desfășurau eforturile pentru găsirea supraviețuitorilor accidentului aeronautic din Apuseni, premierul Victor Ponta se afla la un restaurant italienesc din București, împreună cu mai mulți lideri PSD și un grup de jurnaliști. Cristoiu: Sconcsul PSD-ist Victor Ponta lansează o nouă duhoare puturuoasă! Jurnalistul Ion Cristoiu a reacţionat cu duritate la atacul premierului Victor Ponta. "După ce a impus televiziunilor de știri să tacă asupra chefului pe care-l trăgea în timp ce mureau oameni din cauza dezinteresului său, iresponsabilul vesel a trecut la atac. Dacă patronii televiziunilor de știri n-ar fi stat cu mîna întinsă pe la ușa lui Victor Ponta ca să li se mai ea ceva pițule, premierul ar fi fost obligat să confirme sau să infirme dezvăulire privind cheful. Din cîte se vede, sconcsul PSD-ist Ponta reacționează ca de obicei. În locul unui răspuns, la care-l obligă nu doar postul de Ștab, dar și bunul simț, el lansează o nouă duhoare, astfel încît să ne întoarcem cu fața de la ce face el. Nu știe că împotriva putorii de orice fel s-au născocit măștile de gaze", a scris Cristoiu, tot pe Facebook. CITIȚI ȘI:

  • Robert Turcescu acuză: În timp ce Aura Ion MUREA, Victor Ponta CHEFUIA. Informația a fost confirmată și de alți jurnaliști