UPDATE. Prefectul de Neamț, rănit într-un accident rutier. Starea sa este stabilă

UPDATE. Prefectul de Neamț, rănit într-un accident rutier. Starea sa este stabilă

George Lazăr a fost implicat astăzi într-un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, potrivit mediafax.ro. Prefectul a fost transportat la un spital din Iași.

UPDATE: Starea prefectului de Neamţ este stabilă, potrivit medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie 'Nicolae Oblu', din Iaşi. "Pacientul este stabil, internat pe secţia de neurochirurgie, nu necesită intervenţie chirurgicală, el aflându-se sub tratament", a declarat medicul neurochirurg Florin Grămadă pentru Agerpres. Accidentul a avut loc, în jurul orei 9.30, pe DN 15D și au fost implicate două autoturisme, o mașină Dacia și un autoturism Volkswagen Touareg, care aparține Consiliului Județean Neamț.  Autoturismul în care se afla prefectul George Lazăr a fost lovit de celălalt autoturism, al cărui șofer s-a angajatîntr-o depăşire neregulamentară, în condiţii de carosabil umed, potrivit Elenei Bulgărea, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ. În urma impactului, șoferul autoturismului Dacia, în vârstă de 63 de ani, a murit, iar George Lazăr a fost grav rănit. În mașina prefectului se mai aflau două persoane, ambele rănite ușor. "A suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, care nu pune probleme cerebrale, fiind investigat la computer tomograf. Este stabil hemodinamic şi a fost transferat la Iaşi pentru investigaţii suplimentare întrucât are şi leziuni la coloană, dar starea sa este bună", a declarat Cătălina Pălăncianu, managerul Spitalului de Urgenţă din Roman. CITIȚI ȘI:

  • Silviu Lung, PRIMELE declaraţii: "Problema este că a murit un om şi îmi pare foarte rău". Fotbalistul este CERCETAT pentru UCIDERE din culpă