Editura Evenimentul si Capital

Pregătiri pentru întâlnirea de gradul III: Cum să comunicăm cu EXTRATEREŞTRII | VIDEO

14-05/2046alien-465x390
Autor: | | 14 Comentarii | 3492 Vizualizari

O carte care prezintă problemele, dar şi progresele făcute în căutarea comunicării cu civilizaţii extraterestre. Dar...Această care este mai mult de atât.

Cartea electronică, „marca” SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), prezintă ce să facem în eventualitatea contactului civilizaţiei umane cu alte civilizaţii extraterestre.

Au încercat

După cum notează site-ul From Quarks To Quasars, cartea este disponibilă gratuit pentru toţi cei interesaţi nu doar de activitatea SETI, ci şi de subiectul civilizaţiilor extraterestre în general.

SETI este un program de cercetare non-profit asociat NASA. Organizaţia a cercetat spaţiul cosmică încă din anul 1985, în speranţa descoperirii altor forme de viaţă şi au încercat „să anticipeze toate problemele care ar putea apărea la o eventuală întâlnire a civilizaţiei noastre cu o alta”.

Cartea lansată de SETI scoate la iveală o parte din rezultatele cercetării desfăşurate de atâţia ani în cadrul acestui program. Potrivit totb.ro, cartea “Archaeology, Anthropology and Interstellar Communication” este editată de către Douglas Vakoch, director în cadrul SETI al departamentului Interstellar Message Composition. Scopul cărţii este să ne pregătească pentru un eventual contact cu o civilizaţie extraterestră, „dacă acesta va avea loc vreodată”. Şi ne spune cum să iniuţiem o comunicare cu extratereştrii, cum să evidenţiem cultura şi valorile noastre şi cum să procedăm în cazul dezbaterii altor subiecte. Cartea, în format PDF, se poate descărca de pe http://www.nasa.gov/sites/default/files/files/Archaeology_Anthropology_and_Interstellar_Communication_TAGGED.pdf, sau se poate poate obţine în format Kindle Reader.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro