PRELIMINARII CE. România - Insulele Feroe. „Tricolorii” au de îndeplinit o FORMALITATE în drumul către Franța / LIVE TEXT de la ora 19.00

PRELIMINARII CE. România - Insulele Feroe. „Tricolorii” au de îndeplinit o FORMALITATE în drumul către Franța / LIVE TEXT de la ora 19.00

România întâlnește Insulele Feroe, în această seară, de la ora 19.00 (în direct la TVR 1), în preliminariile Campionatului European din 2016. Partida se dispută la Ploiești, pe „Ilie Oană”.

România se luptă cu Insulele Feroe, în această seară, de la ora 19.00, într-o partidă ce contează pentru Grupa F a preliminariilor Campionatului European din Franța, 2016. „Tricolorii” sunt plasați excelent în lupta pentru calificare, pentru că, după patru jocuri, se află pe prima poziție a grupei, cu 10 puncte. Ei sunt urmați de Irlanda de Nord, 9 puncte, Ungaria (7), Finlanda (4), Feroe (3) și Grecia (1).

„Trebuie să fim atenți și determinați în meciul cu Insulele Feroe, pentru a nu oferi o mare surpriză. Ați văzut ce au făcut adversarii noștri în Grecia”; a spus selecționerul Anghel Iordănescu, făcând referire la faptul că feroezii au învins în aceste calificări, pe terenul Greciei, scor 1-0.

România a întâlnit de patru ori naționala nordică. În preliminariile Campionatului Mondial din 1994, „tricolorii” au câștigat cu 7-0 (acasă) și 4-0 (deplasare), iar în campania de calificare la Mondialul din 2010, naționala s-a impus cu 3-1 (acasă) și 1-0 (deplasare).

Ne puteți urmări și pe Google News