Premiu special pentru TVR! Dincolo de criză, performanțe greu de atins | CLINICA

Autor: | | 1 Comentarii | 314 Vizualizari

Irina Radu, fost Președinte Director General interimar al TVR, a renunțat la împuternicirea dată de Consiliul de Administrație, prin care asigura derularea activităților curente.

 Irina Radu, rămasă în fruntea instituției, timp de o lună, fără recompense materiale, a anunțat că instituția rămâne fără conducere începând cu data de 28 aprilie. Decizia jurnalistei are legătură cu acuzațiile care i se aduc pentru eșecul instituției, precizând că ,,Membrii C.A. m-au deranjat si m-au jignit. Nu poți să lași un om să muncească de bună voie și cu bună credință și să îl acuzi apoi de tot felul de aberatii.Nu poți să încerci să pui pe seama cuiva, care de 6 luni ține o barcă la suprafață, trecutul și eșecul unei instituții, datoriile și nenorocirile de un deceniu!”

Monica Ghiurco, din ce în ce mai aproape să preia șefia TVR, după ce procedura de numire, din Parlament, a fost contestată la Curtea Constituțională a României „Numărarea voturilor exprimate pentru numirea în funcţia de Preşedinte Director General al SRTv a doamnei Monica Ghiurco s-a realizat după o procedură neconstituţională, deoarece în cauză trebuia luată în considerare majoritatea simplă şi nu majoritatea calificată”, spune liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu.

Diagnostic: Total Bolnav! Cu toate acestea, pentru cei care n-au sesizat, TVR are o performanță greu de atins.Televiziunea românească căreia i se acordă cea mai mare atenție! Această ascensiune merită un premiu. Poate se gândește cineva și la acest aspect: un premiu ptentru TVR, un premiu pentru autorități! Din păcate, interesul nu se reflectă în audiența postului, poate că interesul nu se datorează producțiilor…. Oricum, Paște fericit!

Sunt Gabriel Fereșteanu și dau un diagnostic în fiecare săptămână
Alte articole din categoria: Monden

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...