Presa franceză: BARACK OBAMA și BEYONCE au o relație amoroasă secretă

Presa franceză: BARACK OBAMA și BEYONCE au o relație amoroasă secretă

Presa franceză publică un zvon potrivit căruia președintele american Barack Obama și cântăreața Beyonce ar avea o aventură amoroasă.

Fotograful francez care a descoperit că președintele Francois Hollande avea o aventură cu actrița Julie Gayet susține că și președintele Obama își înșeală partenera de viață, scrie Daily Mail. Potrivit sursei citate, acesta ar fi motivul pentru răcirea relației din Barack și soția sa, Michelle, observată în ultima vreme. Familia Obama a declarat deschis că este admiratoare a cuplului Beyonce - Jay Z.

Dezvăluirea incendiară, publicată de presa franceză, susține că Barack Obama și Beyonce sunt extrem de îndrăgostiți.

Și acest zvon a fost lansat exact în momentul în care liderul de la Elysee, Francois Hollande, a ajuns în SUA, într-o vizită de stat, fără fosta sa parteneră de viață, Valerie Trierweiler.

Ne puteți urmări și pe Google News

Informații despre această aventură între președintele american și binecunoscuta cântăreață (ambii fiind căsătoriți) au fost lansate pentru prima oară la postul de radio Europe 1, ieri. Acestea au fost negate de Washington Post, care se spune că se pregătea să publice știrea senzațională. Kristine Coratti, director de comunicare al ziarului, a declarat: „Pot să vă spun cu siguranță că este fals. The Washington Post nu publică articole de acest gen”

Dar Pascal Rostain, fotograful care a i-a pozat pe Hollande în timp ce mergea la „cuibușorul său e nebunii” din Paris, pe un scuter, purtând o cască de protecție, a vorbit despre acestă presupusă relație. El a explicat că dezvăluirile de orice fel despre o aventură amoroasă între Obama (52 de ani) și Beyonce (32 de ani) ar șoca întreagul mapamond.