Editura Evenimentul si Capital

Șeful MOTOCICLIȘTILOR lui Putin l-a provocat la DUEL pe președintele Parlamentului din Crimeea

Vladimir Putin împreună cu Alexander Zaldostanov, zis „Chirurgul”
Autor: | | 5 Comentarii | 979 Vizualizari

Liderul grupului naționalist de motocicliști ruși Lupii Nopții l-a provocat pe un parlamentar din Crimee la duel din cauza unei bucăți de pământ din peninsula recent anexată de Moscova.

Alexander Zaldostanov, poreclit „Chirurgul”, i-a aruncat mănușa președintelui legislativului de la Sevastopol, Alexei Ciali, care s-a opus alocării unei bucăți de teren de 267 de hectare grupării de motocicliști, relatează Kommersant.

Lupilor Nopții le-a fost atribuit pământul cu o reducere de 99,9% pentru a construi acolo „un centru de sporturi patriotice și de viață sănătoasă”, printr-un decret al administrației locale publicat la începutul lunii. Chria redusă era motivată de activitatea „non-profit” a grupului și de „orientarea lui socială”.

Însă într-o ședință de săptămâna trecută, Ciali a avut obiecții față de proiect și a propus o dezbatere publică asupra acestuia, dat fiind că terenul se află situat într-o zonă protejată. Deputații au acceptat opinia lui Ciali și au cerut administrației locale să anuleze decretul de atribuire a pământului către motocicliști.

Lupii Nopții au primit foarte prost răsturnarea de situație. Sâmbătă, un grup de motocicliști a mers la Parlamentul din Sevastiopol pentru a-l lua la întrebări pe Alexei Ciali, însă, din fericire, acesta nu se afla în clădire.

Atunci unul dintre bikeri a lăsat la sediul legislativului provocarea la duel a „Chirurgului”, pentru că Alexei Ciali trebuie să răspundă pentru „minciunile și incompetența” sa.

Lupii Nopții au devenit cunoscuți acum câteva săptămâni, când au plecat într-o călătorie de la Moscova la Berlin pentru a celebra a 70-a aniversare a înfrângerii Germaniei naziste.

Unii dintre motocicliști au fost opriți la granițele Poloniei și Lituaniei, unde vameșii au invocat lipsa documentelor necesare. În final, doar 10 Lupi ai Nopții au ajuns în capitala Germaniei.

Alexander Zaldostanov, zis „Chirurgul”, este un apropiat al lui Vladimir Putin și a fost decorat de Patriarhul Chiril al Rusiei.
Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro