Primarul din Roman s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Primarul din Roman s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Primarul municipiului Roman s-a înscris, împreună cu alte zeci de consilieri județeni și locali din Neamț, în Fundația Mișcarea Populară. Sute de oameni au participat la inaugurarea sediului PMP în colegiul electoral al Elenei Udrea.

Fundația Mişcarea Populară câştigă un primar de municipiu şi câteva zeci de consilieri judeţeni şi locali în judeţul Neamţ. Vizitele liderilor PMP în Moldova au început, astăzi, printr-un inaugurarea sediului PMP din municipiul Roman, unde au fost prezenţi preşedintele PMP, Eugen Tomac, deputaţii de Neamţ, Elena Udrea şi Mihaela Stoica, împreună cu alţi lideri naţionali. Echipei Mişcării Populare i s-a alăturat, cu acest prilej, primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, care s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară.

"În Ardeal, semnalul a fost dat de Emil Boc. Sunt onorat să fiu eu acela care dă semnalul trecerii primarilor din Moldova de Mişcarea Populară. Mă simt apropiat de viziunea şi principiile Fundaţiei Mişcarea Populară şi îmi doresc să fac parte dintr-un proiect constructiv pentru România. Ca reprezentant al romaşcanilor, cred că apropierea mea de Fundaţie reprezintă un câştig pentru viitorul municipiului", a Laurențiu Leoreanu după aderarea la Fundaţie.

Acesta a declarat că și modul în care a colaborat, de-a lungul timpului, la Roman, cu deputatul Elena Udrea i-a dat încredere că opțiunea sa către această echipă este soluția câștigătoare pentru binele romașcanilor. Udrea: PMP, "partidul românilor de bună credinţă"

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, deputatul de Roman Elena Udrea a apreciat că aderarea lui Laurenţiu Leoreanu la proiectul Mişcării Populare un câştig important. "Am făcut echipă cu domnul primar Leoreanu din prima clipă în care ne-am cunoscut, fiindcă amândoi suntem politicieni care vor să lase ceva în urma lor. Mişcarea Populară este partidul românilor de bună credinţă, care vor să construiască ceva în ţara aceasta, indiferent de pregătirea lor, de statutul lor social. Venirea primarului Leoreanu alături de Mişcarea Populară arată că proiectul nostru este convingător şi atrage oameni de calibru, oameni serioşi care fac politică pentru cetăţean şi pentru comunitatea în care trăiesc." Preşedintele PMP Eugen Tomac a salutat, de asemenea, apropierea lui Laurenţiu Leoreanu de Mişcarea Populară, subliniind că "înscrierea unor oameni politici de succes în Fundaţia Mişcarea Populară contribuie la întărirea dreptei în România". "Odată cu venirea doamnei Elena Udrea în PMP, la Roman ne simțim ca acasă", a spus el.

ASF, constuită de USL pentru USL Prezenţi la Roman pentru inaugurarea sediului PMP din municipiu, liderii partidului au vorbit şi despre recentul scandal în care este implicată Autoritatea de Supraveghere Financiară.

"ASF este o instituţie construită de USL pentru USL. Când s-a luat hotărârea înfiinţării ASF nu s-a avut în vedere interesul naţional, ci interesul partidelor componente ale USL, care şi-au împărţit astfel zonele de putere. ASF ar trebui desfiinţată”, a declarat deputatul PMP Elena Udrea.