Cu ce NEMULȚUMIRI INTERNE se luptă partidele înainte de alegeri

Liste la alegerile parlamentare
Autor: | | 0 Comentarii | 184 Vizualizari

În majoritatea partidelor de anvergură adie un val de nemulțumire, deoarece membri cu vechime și actuali parlamentari nu se mai regăsesc pe liste la alegerile parlamentare.   

Cel mai recent val de nemulţumiri care a lovit PSD – în mod repetat, în ultimele săptămâni – a fost stârnit de numeroşi primari care au criticat (oficial, dar şi la adăpostul anonimatului) impunerea unor candidaţi de la centru pe listele parlamentare. „Ne-am trezit că, după ce am trimis listele la Bucureşti, pentru a primi verde de la Liviu Dragnea, mai mulţi candidaţi au fost schimbaţi discreţionar, deşi cei impuşi nu au notorietate şi nici nu sunt cunoscuţi în zona noastră. Toţi candidaţii partidului au trecut prin pixul lui Dragnea. Mulți au fost secerați!”, a declarat pentru „Evenimentul Zilei”, un primar pesedist al unui oraş important din Moldova. De altfel, aceleaşi nemulţumiri au fost etalate, în repetate rânduri, şi de primarul Giurgiului, social-democratul Nicolae Barbu, care a acuzat centrul că impune candidaţi, ignorând orice argumente „electorale”.  Nici Vlad Cosma, vizat în două dosare de corupţie, dintre care unul se află în instanţă, nu va mai candida pentru un nou mandat de parlamentar la PSD Prahova. Liderul organizației, Bogdan Toader, a spus, ieri, că PSD dorește să aibă „liste curate”.Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.


Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...