Prinsul şobolanilor sau OAMENII-CEASORNIC, printre OCUPAŢIILE DISPĂRUTE în negura istoriei. Cum îşi mai CÂŞTIGAU OAMENII EXISTENŢA în alte vremuri l Foto

Autor: | | 0 Comentarii | 757 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Prinsul şobolanilor sau oamenii-ceasornic, printre ocupaţiile dispărute în negura istoriei.

În urmă cu peste 100 de ani, oamenii prindeau şobolani şi câştigau bani pentru asta. Mai erau unii care erau plătiţi pentru a-i trezi pe alţii. Ei erau oamenii-ceasornic.

Tăietorii de gheaţă, cei care strângeau lipitori sau aceia care dezgropau cadavrele ce urmau să fie folosite în scopuri ştiinţifice reprezentau alte ocupaţii apreciate în altă epocă şi dispărute de mult.

“Lectorii” care citeau diferite fragmente pentru a-i distra pe muncitorii din fabric, chiar în timp ce aceştia lucrau, reprezintă şi ei o apariţie inedită în galeria foto.

Merită amintiţi şi cei care erau radare mobile şi dădeau alarma în cazul în care aviaţia inamică se apropia de anumite obiective strategice. Aceştia foloseau un sistem rudimentar de pâlnii, aşa cum se observă în imagini.

Surse foto: klyker.com, pinterest.com

Alte GALERII FOTO FOARTE VIZIONATE în 2016

INDECENTE NON-STOP. Oriunde, oricând, la mall sau la metrou, ÎNFIERBÂNTATELE ATACĂ simţurile bărbaţilor cu IMAGINI EXPLICITE | Foto
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
loading...