PRO TV va transmite cel mai important eveniment al anului 2016

PRO TV va transmite cel mai important eveniment al anului 2016

Din luna iunie, Pro TV va transmite cel mai important eveniment al anului 2016, astfel, toată România va putea să vadă evoluţia sportivă a echipei naţionale, live la Campionatul European de Fotbal, unde sunt înscrise 24 de echipe.

ProTV va difuza toate meciurile naţionalei României şi cel mai important meci al zilei de la Euro - meciul de zece. Între vineri 10 iunie şi duminică 10 iulie, ProTV va fi televiziune oficiala Uefa Euro 2016, transmite stirileprotv.ro

România a primit onoarea de a deschide campionatul pe Stade de France într-un meci cu echipa gazdă, Franţa. Publicaţia L’Equipe au informat că acest meci va fi cel mai urmărit meci de deschidere din istoria televiziunii.

Cele 23 de meciuri difuzate în direct de Pro Tv includ pe lângă cele ale naţionalei noastre , optimile, toate sferturile de finală, semifinalele şi finala care se va juca pe 10 iulie pe acelaşi stadion pe care România deschide turneul final. România a reuşit să se califice pentru prima dată după 8 ani la un turneu final, iar peste 15.000 de suporteri şi-au anunţat deja prezenţa la meciul de deschidere al campionatului. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Romania s-a calificat pentru prima data dupa 8 ani la un turneu final, este creditata cu 80% sanse sa treaca de grupe si sa joace macar in optimi iar la meciul de deschidere de pe Stade de France, pe 10 iunie, va avea o armata impresionanta de suporteri galbeni - peste 15.000 de fani intr-un veritabil record de invazie romaneasca la un meci de Euro.

Ce meciuri are Romania in Grupa A la Euro LIVE LA PRO TV: 10 iunie, ora 22:00 Romania - Franta 15 iunie, ora 19:00 Romania - Elvetia 19 iunie, ora 22:00 Romania - Albania