PRODEMO, partidul pentru care Geoană a fost exclus din PSD

PRODEMO, partidul pentru care Geoană a fost exclus din PSD

A fost înfiinţată formaţiunea politică cu care "ameninţa" Mircea Geoană. Este condusă de Marius Lazăr, un fost membru PSD şi consilier al lui Geoană, şi el exclus din partid de Victor Ponta.

Când a fost dat afară din PSD, lui Mircea Geoană i s-a reproşat că plănuieşte înfiinţarea unui alt partid. Inevitabilul s-a produs.

Miş­carea civică "România noastră" lan­­sată de fostul preşedinte PSD are începând de ieri şi un "braţ" politic. Se numeşte PRODEMO şi este înfiinţată şi condusă de Marius Lazăr (42 de ani), fost membru PSD, exclus pentru că l-a criticat pe Ponta.

Din postura de consilier al lui Geoană, Marius Lazăr a fost principalul promotor al ideii ca fostul preşedinte al PSD să părăsească partidul şi să înfiinţeze unul nou.

Ne puteți urmări și pe Google News

"PRODEMO are o doctrină de centru-stânga, cu o puternică dimensiune ecologistă, bazată şi pe pilonii res­­pon­sabilităţii sociale şi respectului faţă de valorile naţionale", spune şeful formaţiunii a cărui ambiţie este să depună liste proprii de candidaţi la locale.

Geoană nu este deocamdată membru al PRODEMO. Care este legătura cu Mişcarea lui? "Nu vrem să pescuim candidaţi de peste tot. Toţi candidaţii PRODEMO vor trebui să treacă prin filtrul de onestitate şi să se supună valorilor promovate de codul etic al Mişcării România Noastră", a explicat Marius Lazăr. Citiți și:

  • Geoană anunță pe Youtube că va înființa un nou partid
  • Geoană după excluderea din PSD: Ponta e o marionetă, Iliescu - o piază rea
  • Mircea Geoană îşi face mişcare civică. Andreea Marin şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, printre susţinători 
  • Vasile Dâncu: "Un politician ca Geoană, orice ar face, tot politică face"
  • Geoană, părăsit până și de finul său. Florentin Gust a sărit în barca PDL