Editura Evenimentul si Capital

Propaganda TOVARĂŞULUI KIM jubilează după plasarea pe orbită a unui SATELIT de observare. „TELEJURNALUL” dictaturii proclamă supremaţia COMUNISMULUI | VIDEO

Defilarea organizată după lansarea satelitului
Autor: | | 23 Comentarii | 2739 Vizualizari

De două zile e sărbătoare naţională în statul condus de dictatorul comunist Kim Jong un, după ce Agenţia Spaţială din Coreea de Nord a reuşit să plaseze pe orbită un satelit de observare.

Manifestările dedicate „măreţiei” regimului comunist din Coreea de Nord au debutat în 7 februarie 2016 cu un foc de artificii organizat după ce satelitul Kwangmyongsong 4 a ajuns pe traiectoria proiectată.

A urmat o defilare uriaşă în care mii de supuşi ai dictatorului Kim Jong un au ascultat docili discursuri interminabile despre măreţia regimului. Imaginile de la defilare, alături de cele cu momentul lansării rachetei care a plasat pe orbită satelitul, sunt difuzate în continuu de televiziunea de stat.

Satelitul tovarăşului Kim a fost lansat în 7 februarie 2016, ora 00:30 UTC, ora României 02.30, de la Centrul Spaţial Sohae, din regiunea Chelan, provincia Pyongan, a informat agenţia de ştiri a Republicii Populare Democrate Coreene.

Comandamentul Nord-American de Apărare Aerospațială (NORAD) a confirmat că satelitul a zburat şi pe deasupra Silicon Valley la ora 01:36 UTC, doar o oră după încheierea meciului NFL Super Bowl 50, care a avut loc pe Stadionul Levi Silicon Valley.

Momentan această operaţiune spaţială a dictaturii comuniste este considerată un succes şi de către observatori independenţi, deşi e contestată de alţi experţi.

Mai multe analize publicate pe marile site-uri de ştiri din SUA şi Marea Britanie au ridicat semne de înrebare cu privire la funcţiile pe care chiar poate să le îndeplinească satelitul Kwangmyongsong 4.

Cert este că propaganda tovarăşului Kim foloseşte acest prilej pentru a jubila proclamând superioritatea abslută a comunismului asupra capitalismului.
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro