PSD mai pierde un deputat. Bleotu demisionează din Parlament

PSD mai pierde un deputat. Bleotu demisionează din Parlament

Deputatul PSD Vasile Bleotu şi-a înaintat luni, la Biroul permanent, demisia din calitatea de deputat.

Bleoţu a precizat pentru Mediafax că rămâne în PSD şi preşedinte al organizaţiei PSD Drăgăşani, dar demisionează din Camera Deputaţilor din cauza unor probleme familiale.

"Fiul meu este student acum şi soţia are nevoie de cineva alături, de aceea am demisionat. Trebuie să fiu alături în fiecare week-end alături de soţia mea, mai ales că, sincer, activitatea politică m-a făcut să mă simt destul de vinovat faţă de familie. Mai mult, lucrurile ar fi continuat, urmau două runde de alegeri. Este greu să renunţi la politică după aproape patru mandate în Parlamentul României', a declarat Bleotu pentru Agerpres.

Economist de profesie, profesor universitar, Vasile Bleotu se afla la al 4-lea mandat de deputat PSD. Este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Vâlcea şi preşedinte al organizaţiei PSD Drăgăşani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vasile Bleotu se judecă într-un proces cu Agenţia Naţională de Integritate, care l-a declarat în incompatibilitate întrucât, pe lângă calitatea de parlamentar, este şi director economic în cadrul Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Demisia a fost anunţată luni în plenul Camerei.