Sănătate

PUIUL NEGRU, cea mai nouă delicatesă. VEZI ce beneficii aduce sănătății

Autor: Cristina Răduță | duminică, 11 noiembrie 2012 | 10 Comentarii | 2069 Vizualizari
Dacă până acum se vorbea despre carnea de curcan sau de vită ca fiind adevărate delicatese, occidentalii introduc un nou aliment în meniurile restaurantelor de lux- puiul negru.

Puiul negru este cunoscut în bucătăria asiatică de multă vreme atât pentru gustul foarte bun, cât ÅŸi pentru efectele benefice pe care le are asupra sănătăţii. Asiaticii îl consideră un aliment-medicament, care ca efecte întărirea sistemului imunitar, tratarea diabetului ÅŸi a anemiei. Nu doar carnea acestuia este considerată foarte sănătoasă, ci ÅŸi ouăle, datorită conÅ£inutului scăzut de colesterol. Puii negrii se diferenÅ£iază de restul puilor prin trăsături specifice, precum cinci degete la fiecare picior, carne ÅŸi oase de un albastru închis, dar ÅŸi pene foarte fine.  Cei care vor să se bucure de gustul unei supe de pui negru, în unele restaurante din New York, trebuie să o comande înainte cu o zi. PreÅ£ul unei porÅ£ii este unul piperat, pofticioÅŸii ajungând să scoată din buzunar peste 100 de dolari .
Tag-uri: carne de pui


SPUNE-TI PAREREA

Libertatea

RTV

Realitatea

B1

Stiri pe surse

Unica

Ziare.com

Capital

Doctorul Zilei

Alte articole EVZ pe aceeasi tema

spune-ti parerea

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul EVZ.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.