Editura Evenimentul si Capital

Un bucureştean şi-a dus porcii să spurce locul pe care se va înălţa cea mai mare moschee din Europa | GALERIE FOTO

Purcelușii, vopsiți în roșu, galben și albastru, au făcut ce au vrut pe tereul din Bulevardul Expoziției nr. 22-30
Autor: | | 4 Comentarii | 1462 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Bucureşteanul Cătălin Berenghi, revoltat de gestul autorităţilor române care sprijină construirea unei moschei uriaşe pe un teren din nordul Bucureştiului, a recurs la un gest cu totul ieşit din comun prin care speră să împiedice concretizarea proiectului.

Cătălin Berenghi a decis să „spurce” pământul pe care ar urma să se ridice uriaşa moschee, în speranța că regulile stricte musulmane în această direcție vor impune renunțarea la proiect cum s-a întâmplat recent în Spania, unde un gest asemănător a dus la blocarea construirii unei moschei în Sevilia. Astfel, bărbatul a cumpărat mai mulți purcei vii și doi congelați și a atacat pământul turcilor din centrul Bucureștiului, dat fiind faptul că porcii sunt considerați de tradiția islamică ființe impure, spurcate.

„Purcelușii Gheauri”, vopsiți în roșu, galben și albastru, au bătut de-a lungul și de-a latul terenul din Bulevardul Expoziției nr. 22-30, au păscut, și-au făcut necesitățile fiziologice în acest loc și chiar au dormit, după cum o demonstrează şi imaginile care însoţesc acest articol. Cei doi purcei congelați au fost îngropați tot aici, cu scopul declarat de a spurca acest pământ pentru turci și a determina autoritățile religioase musulmane să renunțe la acest loc.

Așa cum era de așteptat, acest protest a atras televiziunile centrale și alte mijloace media. Într-una din aceste zile, Cătălin Berenghi va fi invitat la Nașul Tv, pentru a-și povesti isprava.

Am făcut acest gest pentru poporul român și pentru domnitorii români care s-au jertfit pentru această țară: Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Brâncoveanu și familia lui. Dumnezeu să-i ierte!”, a declarat Berenchi pentru Naşul Tv. Sursa foto: Naşul Tv
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro