TREBUIA să facă aşa ceva POLIŢISTUL UMILIT de ŞMECHERA cu PORSCHE? Cum a fost ARESTAT un ŞOFER de FERRARI

TREBUIA să facă aşa ceva POLIŢISTUL UMILIT de ŞMECHERA cu PORSCHE? Cum a fost ARESTAT un ŞOFER de FERRARI

„Şmecheră cu Porsche”, nevasta unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din judeţul Neamţ, a lovit, marți, un polițist. Mai mult, deşi ea l-a pus la pământ pe agentul de la rutieră, când l-a acroşat cu maşina, Nadina Simion s-a plâns că omul legii a ameninţat-o cu pistolul.

GALERIE FOTO. Imagini cu femeia care a lovit un poliţist cu maşina VEZI AICI CUM ŞI-A BĂTUT JOC NADINA SIMION DE UN AGENT: POLIŢIST UMILIT şi PUS ÎN GENUNCHI de o ŞMECHERĂ cu PORSCHE. Vezi IMAGINI VIDEO revoltătoare Maşina femeii - un Porsche Cayenne - a fost blocată de două autoturisme de poliţie, pentru a o împiedica pe aceasta să plece.

Şoferiţa a acroşat cu spatele maşinii un agent de poliţie, iar acesta a căzut la pământ. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, iar poliţistul, care suferise o contuzie la coapsă, a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Protagonista acestui incident, în fața căreia polițiștii au avut o atitudine pasivă, Nadina Simion (32 de ani), fost consilier județean din partea PP-DD, este și nevasta unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi locali, Marius Crăciun. „Evenimentul zilei” a aflat că ea mai avea două dosare penale întocmite de polițiști pentru că a circulat ilegal pe drumurile publice. Citiţi mai multe aici: „ŞMECHERA cu Porsche” care a UMILIT un POLIŢIST parca în față la Rutieră. Nevastă de INTERLOP, spaima polițiștilor din Neamț | GALERIE FOTO Dacă imaginile filmate la Neamţ, în care poliţistul de zbate de durere, sunt revoltătoare, un filmuleţ care a devenit de două ori viral pe net, arată cam ce se  întâmplă peste ocean, la New York, cu şmecherii de la volanul unor bolizi de lux, atunci când uită de lege şi ilustrează cât se poate de explicit care este atitudinea poliţiştilor atunci când sunt agresaţi în vreun fel.

Ne puteți urmări și pe Google News

Înregistrarea video este din 2012 şi atunci când a fost postată pe internet a strâns rapid peste 17 milioane de vizualizări. Recent, acele imagini filmate au fost incluse într-un nou filmuleţ în care se explică şi care au fost urmările juridice pentru acel şofer şmecher de la volanul unui Ferrari, despre care iniţial s-a spus că ar fi fost un prinţ saudit. Acum videoclipul este viral şi are peste 2 milioane de vizualizări. <object width="620" height="349"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/R6yeSr2vf-g?hl=ro_RO&amp;version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/R6yeSr2vf-g?hl=ro_RO&amp;version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="620" height="349" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> Ce părere aveţi, ar fi trebuit să facă şi poliţiştii români la fel ca cei din filmuleţul de mai sus? Ce îi împiedică? Nu le permite legea, le lipseşte curajul sau este vorba despre altceva? <iframe width="620" height="349" src="//www.youtube.com/embed/izDmdeqD6ko" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>