Editura Evenimentul si Capital

RABLA: Prima sesiune de validare pentru firme, închisă. CE poţi face dacă ţi s-a respins dosarul

14-03/08_rabla_CCP_0065-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 238 Vizualizari

Ieri s-a închis prima etapă de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul „Rabla 2014”, potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

“În această sesiune, la registratura Administraţiei Fondului pentru Mediu a fost înregistrat un număr total de 602 dosare, dintre care au fost analizate 119 dosare depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice. Din acestea, 40 de dosare au fost acceptate pentru 238 de autovehicule şi 79 de dosare au fost respinse”, a comunicat AFM.

Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice, care au fost acceptate şi respinse în program, este publicată pe site-ul AFM, www.afm.ro. Începând de pe 30 mai 2014, persoanele juridice şi instituţiile publice care au fost acceptate în program se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programul „Rabla 2014”.

Persoanele juridice şi instituţiile publice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii în termen de 5 zile de la data comunicării rezultatelor, începând cu data de 30 mai 2014.

De asemenea, solicitanţii respinşi pot depune un nou dosar de acceptare la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la data de 1 septembrie 2014.
Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro