RĂZBUNARE TERIBILĂ: Un arădean a fost LEGAT de o mașină și TÂRÂT până ce i-a fost smulsă carnea de pe el

RĂZBUNARE TERIBILĂ: Un arădean a fost LEGAT de o mașină și TÂRÂT până ce i-a fost smulsă carnea de pe el

Un tânăr bărbat a fost victima unei răzbunări teribile. El a fost legat de o mașină și târât jumătate de kilometru, până ce i-a fost smulsă toată carnea de pe coapse și fese.

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara în localitatea arădeană Șiria. Victima a ajuns la spital în comă, cu oasele membrelor inferioare la vedere, povestesc medicii. ”Pacientul a  ajuns la noi în comă, cu musculatura coapselor și feselor lipsă, până la os. A mai suferit un traumatism  cranio-cerebral închis, un traumatism toracic și un traumatism abdominal. Pentru acesta din urmă, luni dimineața, pacientul a intrat în operație”, a declarat dr. Adrian Wiener, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență Județean Arad. Victima și-a revenit din comă, însă medicii nu îi dau mari șanse de supraviețuire, dat fiind pericolul iminent de infecție, în urma pierderii cărnii de pe corp în timpul torturii aplicate. Localizarea rănilor, mai explică medicii,  indică faptul că bărbatul a fost târât pe asfalt în viteză, stând în șezut.

V.I.G., de 27 de ani, se pare că a fost inițial bătut, sâmbătă seara, apoi legat de mașină și târât sute de metri. Tânărul a fost găsit inconștient de localnici, care au alertat Poliţia.
 Oamenii legii au deschis o anchetă, inițial, incidentul fiind înregistrat la poliție ca un eveniment rutier cu autor necunoscut. ”În prezent se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Ovidiu Liber, ofițerul de presă al IPJ Arad.

Ne puteți urmări și pe Google News