Editura Evenimentul si Capital

RĂSPUNSUL lui Daniel Morar, după ce a ÎNCASAT CRITICI DURE. Ion Cristoiu: ”Morar, o piticanie sufletească”. Sorina Matei: ”Conflictul personal dus până dincolo de limitele acceptabile”. Judecătorul CCR răspunde SARCASTIC

Judecătorul CCR Daniel Morar
Autor: | | 65 Comentarii | 4619 Vizualizari

Judecătorul CCR Daniel Morar a răspuns, într-un interviu acuzaţiilor care i-au fost aduse, potrivit cărora a fost raportor la cele trei lege care au fost declarate neconstituţionale de CCR, inclusiv legea Big Brother. Una din persoanele care l-au acuzat pe Daniel Morar este jurnalista Sorina Matei. Jurnalistul Ion Cristoiu a scris și el un text în care îl critică dur pe Morar.


Daniel Morar: O piticanie sufletească | GÂNDUL lui ION CRISTOIU În mai multe rînduri am scris aici, pe cristoiublog.ro lucruri nu tocmai de laudă despre George Maior și despre SRI. Ultima însemnare se referea critic la afirmația sa din interviu că Raportul SRI în cazul filajului de la Paris e secret de stat. Citiți aici opinia lui Ion Cristoiu.Sorina Matei: ”Daniel Morar nu este nici Dumnezeul României, nici Justiția” Jurnalista Sorina Matei a postat pe blogul personal un comentariu despre Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională după ce în urmă cu o zi l-a acuzat pe fostul procuror general al DNA că se joacă de-a Dumnezeu cu instituțiile anti-corupție. Redăm integral comentariul realizatoarei B1 TV. Citiți aici detalii!
Răspunsul lui Daniel Morar, pentru ştiripesurse.ro.

Reporter: Cum răspundeți acuzațiilor care au fost lansate la adresa dumneavoastră?

Daniel Morar: Eu am făcut totul și eu i-am convins pe toți? Păi să le transmiteți celor care spun asta că eu am fost cel care am făcut Debarcarea din Normandia, eu am câștigat și Al II-lea Război Mondial și l-am învins și pe Napoleon la Waterloo! La cât de stupide sunt acuzațiile nu am altceva ce să spun! Chiar vrea să transmiteți ce am spus.

Reporter: Vi s-a cerut demisia. O luați în calcul?

Daniel Morar: De către cine?

Reporter: De exemplu... Sorina Matei și nu e singura

Daniel Morar: Bine acum... Să le transmiteți însă ce am spus. Am câștigat și Al II-lea război mondial și l-am învins și pe Napoleon la Waterloo.

Acuzaţiile Sorinei Matei: Sorina Matei: ”Daniel Morar nu este nici Dumnezeul României, nici Justiția”

Sorina Matei a reacţionat pe Facebook după declaraţiile lui Daniel Morar, spunând că acesta nu a câştigat nimic, ci a pierdut tot ce mai avea de preţ.

"Cum spuneam, Daniel Morar nu demisionează. Nici nu mă așteptam, n-aveam niciun dubiu pentru știu că vrea să meargă până la capăt. Capătul și ținta lui adevărată este DNA. Demolarea DNA. "O să se termine, o să se termine, o să se termine"...Ca cetățean al acestei țări, ca om, ca jurnalist, eu nu vreau să se termine. Nimeni în țara asta nu mă va putea convinge de altceva. Fiat justitia, et pereat mundus! Daniel Morar n-a câștigat nimic. A pierdut tot ce avea mai de preț", a scris jurnalista.
Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate