Editura Evenimentul si Capital

DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE. La ce vârstă și-a pierdut REGELE Carol al II-lea VIRGINITATEA şi care este POVESTEA CUTREMURĂTOARE a prostituatelor care-i satisfăceau POFTELE SEXUALE

Carol al II-lea si amanta Elena Lupescu
Autor: | | 6 Comentarii | 14920 Vizualizari


Vezi galeria foto:

La mai bine de o jumătate de secol de la consumarea acestor întâmplări uluitoare, au ieșit la iveală mai multe jurnale și însemnări secrete ale unor importanți oameni politici români care nu s-au sfiit să-și noteze obiceiurile sexuale ciudate ale regelui Carol al II-lea

Regele, în agenda unui homosexual!

La ce vârstă și-a pierdut Carol al II lea virginitatea? Răspunsul la această întrebare îl găsim în însemnările lui Constantin Argetoianu (C. Argetoianu, Pentru cei de mâine, amintiri din vremea de ieri, vol. IX, p. 77), fost ministru al Justiției (1918) în perioada interbelică. Relatarea lui Argetoianu, ironică, ba chiar răutăcioasă, este, totodată, savuroasă. El reține o povestioară istorisită de dramaturgul Alexandru Davila (homosexual notoriu în epocă - pe a cărui agendă de întâlniri ar fi fost găsit inclusiv numele lui Carol al II-lea!). Argetoianu relatează că regele Carol I l-ar fi însărcinat pe Davila cu găsirea unei dame de companie potrivite pentru tânărul Carol II, care abia împlinise 16 ani! Davila s-ar fi conformat și, după noaptea petrecută în compania prințului, prostituata i-ar fi dat raportul lui Davila: „M-a omorât, nene Alecule”!

„Avea o slăbiciune pentru țigănci și actrițe de cabaret”

Obiceiurile sexuale ale viitorului rege al României, deși oficial trecute sub tăcere, constituiau un subiect fierbinte, intens discutate în cercurile înalte ale societății. Iată ce nota, la 24 iunie 1932, Armand Călinescu: „[Eugen] Cristescu îmi spune că uneori regele culege femei de pe stradă”. Carol al II-lea „avea o slăbiciune pentru țigănci” (I. Scurtu, Istoria românilor în timpul celor patru regi, 1866-1947, vol. 3, Carol al II-lea, p. 183.), dar și „pentru actriţele de cabaret cu o vastă experienţă sexuală”.

Ieșea la „vânătoare” într-un Ford de două locuri

Însemnările lui Argetoianu, care dezvăluie și cum se deplasa regele la vânătoarea de femei ușoare - mergea într-un Ford de două locuri pe străzile Brezoianu și Sărindar  - rămân însă memorabile: „Aborda câte o prostituată, o aducea la palat”

 şi  „după o şedinţă mai lungă sau mai scurtă, îi da drumul cu un bilet de 500 sau 1.000 lei. La ieşirea din Palat, paţachina era ridicată de agenţii Poliţiei şi dusă la Gavrilă Marinescu (n.r. - prefect al Poliției în perioada 1930-1937) care îi mai da 5.000 lei şi o ameninţa cu moartea dacă spune ceva. Cu timpul, Gavrilă organizase şi acest serviciu, înlăturând din drumul regelui libera concurenţă şi presărând străzile din jurul Palatului cu clientele lui. Prin discreţia şi dibăcia cu care îndeplinea acest serviciu, Gavrilă Marinescu şi-a asigurat încrederea regelui şi permanenţa la Prefectura Poliţiei, cu toate abuzurile pe care le-a săvârşit”.

Însemnările lui Armand Călinescu (președinte al Consiliului de miniștri, asasinat ulterior de legionari) vin să întărească escapadele nocturne ale regelui Carol al II-lea: „Siguranţa îmi aduce informaţii că regele iese tot mai frecvent noaptea şi că merge la Piaţa Sf. Gheorghe, pe Cheiul Dâmboviţei, şi ia femei de cea mai proastă speţă”
Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro