Româncă, forţată să se prostitueze în Cipru

Româncă, forţată să se prostitueze în Cipru

Patronul unui bar din Cipru şi prietena acestuia au fost arestaţi, după ce o tânără din România i-a acuzat de şantaj şi de faptul că au obligat-o să se prostitueze, transmite Cyprus Mail.

Potrivit sursei citate, românca se angajase în barul bărbatului cu câteva luni în urmă, iar acesta şi prietena sa obişnuiau să o închidă într-un apartament, de unde ieşea doar câte zece minute pe zi, până la un magazin din apropiere.

Mai mult, patronul femeii a ameninţat-o că, în cazul în care refuză să se prostitueze, le va face rău copiilor săi.

În timpul în care a fost prizonieră, tânăra a avut relaţii sexuale cu 30 de clienţi, pe care i-a identificat în faţa anchetatorilor, aceştia urmând să îi cheme pe bărbaţi pentru interogatoriu.           Cei doi suspecţi, care au negat implicarea în acest caz, au fost arestaţi pentru opt zile, iar mai multe obiecte din local au fost luate ca probe.             Conform informaţiilor din presa cipriotă, alte două femei de cetăţenie străină au depus, joi, plângeri asemănătoare cu cea a româncei, în Nicosia.             Poliţia investighează asemănările dintre cele trei cazuri şi anchetează implicarea unei a treia persoane în comiterea infracţiunilor.

Ne puteți urmări și pe Google News