Rugbyst bătut într-un bar. Sportivul a fost atacat cu un ciocan

Rugbyst bătut într-un bar. Sportivul a fost atacat cu un ciocan

Rugbystul britanic Matthew Probert a fost bătut într-un bar din Londra. Agresorul l-a atacat cu un ciocan pentru că îl deranjase pe ringul de dans.

Sportivul de la Scunthorpe, în vârstă de 21 de ani, a fost grav rănit. Mai mult decât atât, atunci când medicii au ajuns la fața locului pentru a-ai acorda îngrijiri medicale au constatat că victima avea încă ciocanul înfipt în cap. Medicii spun arătat că tânărul a fost lovit cu atâta forţă încât fragmente mici de os i-au ajuns la creier, provocând leziuni grave, scrie cotidianul The Mirror Polițiștii au descoperit că agresorul, Kris Bradley, de 23 ani, l-a atacat pe rugbyst împreună cu alți doi prieteni, iar motivul disputei este acela că sportivul l-ar fi lovit în timp ce dansa.  "Îmi amintsc că beam ceva la Walkabout, nimic mai mult. Următoarea imagine pe care mi-o amintesc este din ambulanţă, când un mâner ieşea din capul meu. Am încercat să-l scot, dar paramedicul m-a oprit. L-au scos abia la spital, iar o asistentă mi-a spus că era vorba de un ciocan", a declarat rugbystul. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Ponta va deveni istorie după noiembrie 2014
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Ultima Cuvîntare a lui Victor Ponta pe post de Nicolae Ceaușescu al USL
  • Rusia a mobilizat nave şi trupe speciale pentru o intervenţie în Crimeea

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...
  • MISTERIOASA Indila, noua revelaţie a muzicii. Se spune că vocea ei îţi rămâne în minte CA UN DROG / VIDEO
  • Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc

Ne puteți urmări și pe Google News