Editura Evenimentul si Capital

SEMNELE APOCALIPSEI, farsă incredibilă pe Intenet. Gemenii care au făcut furori pe rețele sociale | FOTO

14-05/semneleapocalipsei-465x390
Autor: | | 8 Comentarii | 20942 Vizualizari

Zile la rând, cele mai mari site-uri de ştiri din România au distribuit atât pe reţelele de socializare, cât şi pe homepage o ştire care i-a bulversat pe oameni. Este vorba de naşterea a doi gemeni care prevestesc Apocalipsa din Biblie, sustinea sursa citata de toate aceste site-uri.

Ştirea este o farsă. Primul articol apărut despre această ipoteză a apărut în străinătate, iar printre site-urile care au "lăudat" farsa se numără şi  Bubblews.com.

Potrivit presei de peste hotare, care a lansat farsa, în Aydin, Turcia, pe 10 mai 2014, s-au născut gemenii care ar purta simbolurile Apocalipsei. Informatia a fost preluata in Romania de efemeride.ro.

Citește și: Situaţie rară. Doi gemeni s-au născut ţinându-se de mână | VIDEO

"Gemenii s-au născut cu două semne ciudate pe corp, semne care apar menționate în Biblie, la capitolul al unsprezecelea al Apocalipsei. Este vorba despre două crenguțe de măslin și două sfeşnice imprimate pe corpurile copiilor, mai exact în dreptul splineu, dar şi pe frunte, care reprezintă cifrele romane III și XI", scrie efemeride.ro.

"Gemenii erau cei doi martori de care a pomenit Sfântului Ioan Teologul în Biblie", mai completeaza sursa initiala din România, citată apoi de marile site-uri de stiri.

Abordarea a focut furori pe retelele de socializare unde postarile pe aceasta tema au fost redistribuite de mii de ori. O singura postare a unui mare site de stiri inregistrase peste 3.700 de share-uri.

Iată, mai departe abordarea de pe efemeride.ro:

"Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile" (Apocalipsa 11, 3)

Simbolurile crenguțelor de măslin și ale sfeşnicelor sunt menționate precum semne prevestitoare ale urgiei care se va abate asupra omenirii la 1260 de zile după apariția celor doi martori. Dacă luăm în considerare data nașterii celor doi ca fiind 10 mai 2014, conform textului biblic Apocalipsa se va produce în ziua de 21 octombrie 2017.

Aceştia sunt cei doi măslini şi cele două sfeşnice care stau înaintea Domnului pământului. Şi dacă voieşte cineva să-i vatăme, foc iese din gura lor şi mistuieşte pe vrăjmaşii lor; şi dacă ar voi cineva să-i vatăme, acela trebuie ucis. Aceştia au putere să închidă cerul, ca ploaia să nu plouă în zilele proorociei lor, şi putere au peste ape să le schimbe în sânge şi să bată pământul cu orice fel de urgie, ori de câte ori vor voi. Iar când vor isprăvi cu mărturia lor, fiara care se ridică din adânc va face război cu ei, şi-i va birui şi-i va omorî. (Apocalipsa 11, 4-7)

Ştirea este însă falsă. Încă nu s-au născut gemenii cu aceste simboluri, iar imaginile ar fi fost preluate dintr-un film.

 

 

CITETEȘTE și SUBIECTUL ZILEI în categoria DIVERTISMENT/Panorama:
Ruşine în familia REGALĂ: Kate Middleton, cu posteriorul GOL. Imagini controversate cu DUCESA | GALERIE FOTO
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
Nume: Prenume: Varsta: Email: Localitate: Judet: Telefon:


Sex: M / F
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate