S-au pus în vânzare BILETELE pentru meciul Irlanda de Nord - România, din preliminariile EURO 2016

S-au pus în vânzare BILETELE pentru meciul Irlanda de Nord - România, din preliminariile EURO 2016

Echipa naţională a României se va juca pe 13 iunie, la Belfast, o partidă crucială cu reprezentativa Irlandei de Nord, pentru campania de calificare la Campionatul European din 2016.

Astăzi, FRF a pus în vânzare cele 705 de tichete rezervate fanilor români care vor fi prezenţi pe "Winsdor Park". Suporterii naţionalei pot cumpăra doar online biletele de pe site-ul biletefotbalonline.ro, iar fanii vor putea intra în posesia acestora la Belfast, în ziua meciului. Preţul unui bilet este de 220 RON.

- Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 (patru) bilete - La achiziționare este necesară înscrierea datelor personale ale fiecărui posesor de bilet (nume complet, seria și numărul actului de identitate/pașaportului, adresa din actul de identitate, e-mail, număr de telefon) - Datele înregistrate trebuie să fie reale, ridicarea biletelor urmând a se efectua la Belfast, pe baza unui act de identitate - Vânzarea biletelor se realizează exclusiv pe categorie, alegerea locului sau sectorului aferent acestuia nefiind posibilă - Un cumpărător poate realiza o singură comandă validă - Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzător fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele afererente comenzilor anulate nu se vor rambursa - Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen - La costul total se adaugă taxa de procesare card (2%) și taxa de serviciu (5%)".

Au mai rămas de jucat meciurile:

Ne puteți urmări și pe Google News

Finlanda - Ungaria, Irlanda de Nord - ROMÂNIA, Feroe - Grecia (13 iunie 2015) Feroe - Irlanda de Nord, Grecia - Finlanda, Ungaria - ROMÂNIA (4 septembrie 2015) Finlanda - Feroe, Irlanda de Nord - Ungaria, ROMÂNIA - Grecia (7 septembrie 2015) Ungaria - Feroe, Irlanda de Nord - Grecia, ROMÂNIA - Finlanda (8 octombrie 2015) Feroe - ROMÂNIA, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria (11 octombrie 2015)