Samantha Stosur a bătut tot la US Open

Samantha Stosur a bătut tot la US Open

Australianca despre care se spune că se iubeşte cu o jucătoare de softball a câştigat, duminică noapte, primul turneu de Mare Şlem din carieră, după ce a învins-o clar pe favorita Serena Williams.

Australianca Samantha Stosur (27 de ani) a câştigat, duminică noapte, finala feminină a turneului de la US Open, după ce a trecut, surprinzător de uşor, de americanca Serena Williams, scor 6-2, 6-3. Stosur se află la primul titlu de Mare Şlem adjudecat în carieră. Născută în oraşul Brisbane şi provenind într-o familie cu origini poloneze, Samantha a văzut, în 1990, cum un uragan a măturat casa părintească, mama şi tatăl ei luând apoi decizia de a se muta în Adelaide. La 8 ani, Samantha a primit, de Crăciun, prima rachetă de tenis. A început să practice acest sport avându-l ca partener pe fratele său, Daniel, apoi părinţii au decis să o îndrume către un club profesionist. În 2000, australianca a debutat în circuitul profesionist feminin (WTA), la Australian Open.

Samantha Stosur, felicitată de Serena Williams

Ne puteți urmări și pe Google News

FOTO: REUTERS

Refuză să dea detalii despre viaţa personală Samantha nu este căsătorită, iar în lumea tenisului există zvonuri care susţin că ar fi lesbiană. Jucătoarea de tenis a evitat tot timpul să vorbească despre orientarea ei sexuală, spunând că nu va sufla niciodată vreun cuvânt despre viaţa privată. Una dintre speculaţii vizează o relaţie între ea şi Simmone Morrow, o jucătoare australiană de softball. Cele două sportive au fost fotografiate anul trecut ieşind dintr-o cafenea din Perth.

În tenis, un cuplu celebru de lesbiene este format de fostele jucătoare Martina Navratilova şi Jana Novotna. Citiţi şi:

  • Serena Williams ar putea fi exclusă
  • Partidă de poveste la US Open: Djokovici a salvat două mingi de meci şi l-a eliminat pe Federer
  • Nadal - Murray, cea de-a doua semifinală de la US Open
  • Tecău şi Lindstedt s-au oprit în "sferturi" la US Open