Scandalul dintre Ileana Ciuculete şi cei doi fii ai ei continuă | VIDEO

Scandalul dintre Ileana Ciuculete şi cei doi fii ai ei continuă | VIDEO

După ce Mugurel şi Cristi Sfetcu, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, şi-au acuzat mama de abandon, acum întregul scandal trece la un alt nivel. Atât mama cât şi cei doi copii au fost prezenţi în studiourile televiziunilor pentru a-şi lansa noi acuzaţii.

Ieri seară, un nou episod al scandalului dintre cântăreaţa de muzică populară şi cei doi copii ai săi s-a consumat în studiourile televiziunilor. Dacă în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 era prezentă chiar Ileana Ciuculete, exact la aceeaşi oră, la Pro TV, invitaţii lui Cătălin Măruţă erau chiar cei doi fii ai cântăreţei. Acuzele nu au încetat să curgă. Ileana Ciuculete şi-a caracterizat fiul cel mare ca fiind o fire violentă şi care chiar a avut tentativa de a-şi bate unchiul. Cântăreaţa a explicat faptul că tot scandalul ar porni de la faptul că cei doi copii ai săi ar dori să li se treacă pe numele lor o casă ce aparţine soţului ei. "În primul rând, eu nu am murit. Iar în al doilea rând casa este pe numele soţului meu. Am făcut asta pentru a nu se vinde ceva. Ei pe ce pun mâna, vând. De Crăciun, Mugurel a făcut un gest urât faţă de fratele meu. A sărit la bătaie la unhiul lui. Eram acolo, de Crăciun s-a întâmplat", a spus artista. Tatăl băieţilor confirmă varianta lor Fratele cântăreţei, Aurel Ciuculete a adus şi el argumente în favoarea artistei,susţinând că unul dintre copii are o fire violentă. "Soţia mea a fost bătută de acest nepot al meu pe care l-am crescut", a spus Aurel Ciuculete în cadrul emisiunii de la Antena 1. De partea cealaltă, cei doi fii îl scot la înaintare pe tatăl lor, Valeriu Sfetcu, care confirmă povestea lor, cum că artista i-ar fi abandonat. "Faptul că nu s-a potolit şi că spune lucruri neadevărate m-a determinat să vin la dumneavoastră. Dacă spune că şi-a ţinut copiii în puf, cred că imaginile difuzate de dumneavoastră demonstrează că nu e aşa. O mamă adevărată trebuie să fie alături de copiii ei", a declarat Valeriu Sfetcu, pentru emisiunea "Happy Hour", de la ProTV.

<iframe src="http://happyhour.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/18645/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED" frameborder="0" height="293" scrolling="no" width="480"></iframe> <script type="text/javascript" src="http://ivm.inin.ro/js/embed.js?id=stMwU3xE9ex&width=480&height=380&autoplay=0"></script>

Ne puteți urmări și pe Google News