SCANDAL la TV. Aurelian Pavelescu a chemat poliția după un conflict verbal cu liberalul Mihăiță Calimente | VIDEO

SCANDAL la TV. Aurelian Pavelescu a chemat poliția după un conflict verbal cu liberalul Mihăiță Calimente | VIDEO

Platoul emisiunii Deschide Lumea, de la Realitatea TV, a fost, în această după-amiază, scena unui scandal fără precedent între liberalul MIhăiță Calimente și liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, soldat cu sesizarea poliției.

Schimbul dur de replici dintre Aurelian Pavelescu și Mihăiță Calimente a pornit după ce moderatorul emisiunii a difuzat înregistrarea video a reacției violente pe care a avut-o președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea-Stancu, la adresa unor jurnalişti. Schimbul de replici din platou: Mihăiţă Calimente: Din ce partid faceti parte... Aurelian Pavelescu: Sunteţi ca Bunea aici în emisiune, aţi plecat din PNŢ şi v-aţi dus la un partid de oportunişti. Vreţi să ne contrazicem aici? Mihăiţă Calimente: Sunteţi un nimeni Aurelian Pavelescu: Trebuie să plecaţi din politică, golăneala asta s-a terminat, oamenii nu vă mai vor. Mihăiţă Calimente: Nu vă mai vor pe dvs, care aţi fost la toate partidele. Aurelian Pavelescu: Haideţi domnule, termină cu prostiile, sunteţi la putere, domnule, ruşine, ruşine.

Mihăiţă Calimente: Să-ţi fie ruşine dumitale, care nu are ce căuta în PNŢ, habar n-ai ce e PNŢ-ul. Aurelian Pavelescu: Această mafie...

Mihăiţă Calimente: Mafiot eşti tu cu cine te-a pus în fruntea PNŢ, cu domnul Miluţ care l-a pupat in fund pe Băsescu. Eşti un derbedeu. ăştia sunt mafiotii, care il pupa în fund pe Băsescu... Nu reprezintă pe nimeni, că PNŢ-ul nu îl reprezintă. Aurelian Pavelescu: Reprezinţi tu PNŢ-ul?

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihăiţă Calimente: Tu să-i spui la mamă-ta. Nu te mai las să vorbeşti. Trebuie să pleci din emisiune. Din cauză că injuriile verbale dintre cei doi nu mai conteneau, moderatorul emisiunii a fost obligat să le taie microfoanele. Ulterior, Aurelian Pavelescu a pus mâna pe telefon şi a chemat poliţia, spunând că liberalul l-ar fi ameninţat că "nu mai ajunge acasă", ameninţare care i-ar mai fi fost adresată şi cu altă ocazie.

"Gestul meu de a chema poliția s-a bazat tocmai pe acest raționament că trebuie să existe până, la urmă un capăt", a explicat în finalul emisiunii Aurelian Pavelescu. CNA: Publicul trebuie să vadă calitatea politicienilor Contactat telefonic de Realitatea TV, Valentin Jucan, membru al CNA, a declarat că: "Publicul merită să vadă calitatea politicianului şi modul în care îşi prezintă agenda politică, pe de altă parte aţi procedat corect că aţi întrerupt microfoanele. Sunteţi obligaţi să arătaţi publicului aceste lucruri,  dar trebuie să aveţi grijă la protecţia minorilor. Sunteţi într-o situaţie ingrată. Un politician adevărat nu şi-ar permită să aducă înjurii. Trebuie să găsiţi un echilibru, care să vă păstreze integritatea". <iframe width="640" height="323" src="http://webtv.realitatea.net/embed_iframe.php?id=914258" border="0" scrolling="no" style="border: 0px;"></iframe>