Se dă startul pentru RABLA 2014!

Se dă startul pentru RABLA 2014!

Începând de luni, 24 martie 2014, Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă deschiderea sesiunii de depunere şi validare a dosarelor producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor pentru Programul "Rabla 2014", a anunţat AFM.

17.000 de tichete vor fi alocate pentru persoane fizice şi 3.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, în sistemul informatic gestionat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

Condiţiile de participare la Programul "Rabla 2014", precum şi documentele pe care trebuie să le depună producătorii/dealerii auto pot fi găsite în Ghidul de finanţare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Gridul este publicat pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (www.afm.ro), la secţiunea aferentă Programului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Termenul limită de depunere a dosarelor de validare este 28 martie 2014.

Lista producătorilor, importatorilor de autoturisme şi distribuitorilor autorizaţi să participe în anul 2014 la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, precum şi cea a operatorilor economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, vor fi publicate pe site-ul AFM.