Sebastian Lăzăroiu, declarație-șoc: "Frunzăverde e un gunoi.(...) Negocia pe sub masă cu PSD și PNL"

Sebastian Lăzăroiu, declarație-șoc: "Frunzăverde e un gunoi.(...) Negocia pe sub masă cu PSD și PNL"

Sociologul Sebastian Lăzăroiu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, l-a taxat dur pe prim-vicepreședintele PDL Sorin Frunzăverde. "Un gunoi", scris Lăzăroiu despre Frunzăverde. Ulterior, Lăzăroiu a explicat într-o declarație pentru EVZ de ce a fost atât de dur cu prim-vicele demisionar al PDL.

UPDATE 21.00 Sebastian Lăzăroiu a explicat într-o declarație pentru EVZ afirmația sa despre Sorin Frunzăverde. "Poate că atunci cand m-am referit la Frunzăverde am avut o exprimare mai dură, dar ea nu se referea la plecarea lui. Până la urma e dreptul oricui să plece sau să stea într-un partid. Frunzăverde s-a opus tuturor reformelor din guvern și din partid. A avut întotdeauna negocieri pe sub masă cu PSD și PNL. Mă amuza când spune că vrea să construiască dreapta modernă împreună cu Crin Antonescu. Mi-e greu să asociez cuvântul modern cu Sorin Frunzăverde. Ca și cu Crin Antonescu", a ecplicat pentru EVZ Sebastian Lăzăroiu. Sociologul a a adăugat că PDL "l-a privit intotdeauna ca pe un guru" pe Frunzăverde. "Dar cred că total nemeritat. Nu cred că merita să primească funcția de prim-vicepreședinte la Convenția de anul trecut. A fost o greșeala. S-a vorbit de multe ori de marginalizarea lui Frunzăverde în partid. Eu cred ca el s-a marginalizat singur", a conchis Lăzăroiu.

Pe pagina sa de Facebook, Lăzăroiu a exprimar aceeași idee

"Uneori îmi pare rău că n-am spus la timpul potrivit anumite lucruri despre anumiți oameni. Frunzăverde - un gunoi. Dar înainte de congresul PDL am avertizat că e mai bine ca acei care au pierdut să nu ia nicio funcție de conducere. Au preferat să negocieze", a scria pe pagina sa Facebook Sebastian Lăzăroiu despre Sorin Frunzăverde care a fost anunțat că va părărsi PDL pentru a candida sub sigla USL. La postarea lui Lăzăroiu a replicat deputatul PDL de Iași Nicușor Păduraru care spune că "Frunzăverde a trădat urât" dar "nu trebuie jignit". "Domnule Lăzaroiu, virulența dvs. devine interesantă și poate fi pozitivă. Eu sunt dezamăgit, dacă tot era putred de ce nu l-aţi altoit la timp. Am și eu o reținere: când era în interior era bun acum e Răul? Păi nu sunt vinovați cei cu dublă măsură funcție de conjunctură? Da, a trădat urât, mai ales că era responsabil moral faţă de mulți colegi din țară pe care i-a prins într-un proiect naţional. Onoarea nu îi mai este disponibilă ca argument politic, dar nu trebuie jignit cu limbaj decadent", a replicat deputatul PDL Nicușor Păduraru. Lăzăroiu a intrat în dialog cu acesta și i-a dat la rândul său o replică: "Când era în interior era la fel de nociv. Scuză-mă, voi l-ați ales la Convenție. Voi vă uitați în gura lui ca la un guru", a spus Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News